nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
19°

MÉS participarà al I Fòrum del Sud d’Europa per donar suport a Syriza

David Abril, diputat de MÉS, ha participat aquest cap de setmana en el I Fòrum del Sud d'Europa per donar suport a Syriza de cara a les eleccions d'aquest diumenge. | MÉSperMallorca

MÉS per Mallorca ha estat present aquest cap de setmana a Barcelona per tal de mostrar el seu suport a Syriza de cara a les eleccions gregues d'avui diumenge. David Abril, diputat de la formació ecosobiranista, i Pau Vilchez, membre de l'Executiva de la formació ecosobiranista, han participat en el I Fòrum del Sud d’Europa juntament amb altres organitzacions d’arreu d’Europa.

Aquest fòrum es tracta del primer espai de trobada de les esquerres alternatives, ecologistes i sobiranistes que defensen una Europa alternativa a la de les polítiques d'austericidi imposades per la troica. El fòrum, segons els ecosobiranistes, vol fer de contrapès als discursos oficials i als missatges de por i inestabilitat llançats des de diferents instàncies polítiques.

Fòrum Econòmic
Els debats coincideixen no sols amb les eleccions a Grècia, sinó també amb el Fòrum Econòmic Mundial de Davos, però amb objectius radicalment diferents. “Mentre a Davos els rics miren a veure com poden mantenir-se al poder a costa d'una societat cada vegada més desigual i empobrida, a Barcelona debatem com fer un canvi gros a Europa, començant pel Sud, en benefici de la majoria de la gent”, ha afirmat Abril.

El diputat de MÉS, que intervendrà demà dissabte al segon panell de debat del matí, ha recordat que “el que es juga a Grècia aquest diumenge no és sols un canvi de govern i de polítics a Grècia, sinó l'inici del canvi als països i territoris que més patim les conseqüències de les polítiques dictades per la Troika”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I doncs, fa mes de 9 anys

S'haria de constituir uns Unió Sud-Europea i deixar de banda Alemanya, que deu a la resta d'Europa molts doblers donats per la seva re- unificació, i la Troika i els seus austericidis. I jo me demano: Si Frau Merkel, per tal de que li paguin el deute més els interessos, imposa retallades inhumanes als ciutadàns dels països rescatats, per qué en canvi no diu ni mitja sobre els cassos de corrupció que, fan desaparèixer milers de mil.lións a l' any?

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente