muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 13°
18°

El jovent del PSM fa costat a Syriza

8554
Una dona passa al costat d'un cartell del partit d'Alexis Tsipras a Atenes. | Efe

El jovent del PSM es mostra favorable al partit d'esquerra radical Syriza, que totes les enquestes donen com a probable guanyador de les eleccions del diumenge a Grècia.

Els Joves d'Esquerra Nacionalista-PSM aposten pel canvi al país hel·lènic i a Europa, segons destaca el seu secretari general, Albert Abad, qui diu que allò que cal és “passar de la Unió del capital a la Unió de les persones”

El JEN-PSM ha mostrat el seu suport a la formació transformadora de cara a uns comicis que marcaran una fita en la història recent d'Europa, ja que Syriza, que es perfila com a clara vencedora, proposa resoldre la crisi humanitària en què es veu immers el país, prioritzant les necessitats socials per davant dels interessos de les grans corporacions.

El cap dels joves independentistes afirma que “arribada l'hora de tombar l'Europa del capital, cal combatre l'austericidi des de la democratització de tots els àmbits de la societat, inclosa l'economia”.

El JEN-PSM recorda que 'Europa' és un vell mot grec que vol dir "el que té la mirada ampla". “Syriza, des del sud, des de la Mediterrània, representa una nova mirada, un nou rumb per a una Europa dels pobles que ha de nodrir-se dels interessos de les classes populars”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per mallorqui, fa mes de 9 anys

A Mallorca res d MENYS.
A Mallorca, PODEMOS

Valoració:-7menosmas
Per Llorenç, fa mes de 9 anys

Ni Syriza ni Podemos tenen res de radicals. Són partits socialdemòcrates en una Europa on la socialdemocràcia ha passat a ser lliberalisme pur i dur.. No tenen res d'anticapitalistes. Els anticapitalistes a Grècia són el KKE i Antharsya, i a l'Estat Espanyol només hi ha la CUP en el camp anticapitalista institucional, la resta de organitzacions anticapitalistes a l'Estat Espanyol són extrraparlamentàries.

Valoració:3menosmas
Per I doncs, fa mes de 9 anys

A jo me pareix bé el programa i la ideologoa de PODEM, però li falta defensar la llengüa i la cultura nostres. Esper que MÉS assumirà les idees econòmique de PODEM, més la lluïta ecològica, més la defensa de la Llengüa i la Cultura.

Valoració:8menosmas
Per PODEM, fa mes de 9 anys

El jovent del PSM vol imitar PODEM. Jo m'estim més l'original que la còpia: PODEM!!

Valoració:-12menosmas
Per I doncs, fa mes de 9 anys

Hi ha un interés comú en ambdós partits ja que volen acabar amb la privatització continuada i progressiva del sector públic (recordem que avui han aprovat la passada a màns privades de la major part d'AENA) de l'assumció del deute públic, generat pels bancs per aqueixos, l'aturada dels desnonsments i la ruptura amb moltes altres injustícies, provocades pel capitalisme selvatge. Me pareix molt bé.

Valoració:5menosmas
Per coletas, fa mes de 9 anys

A Balears, PODEMOS

Valoració:-12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente