algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 17°
22°

MÉS denuncia que el Govern no vol lliurar les factures dels viatges de Gómez

8506
Gómez i Bauzá durant una sessió plenària de la Cambra balear. | J.T.

El Grup Parlamentari MÉS ha denunciat que el Govern no vol lliurar una còpia de les factures de totes les despeses generades arran del viatge del vicepresident Antonio Gómez i els seus acompanyants el passat mes d'octubre de 2014 a Cuba i Santo Domingo, com va demanar la formació.

Aquestes factures inclourien despeses de bitllets d'avió, restaurants i hotels. Els econacionalistes han considerat que, el total del cost del viatge ascendeix a 16.762 euros, però el Govern no ha lliurat les còpies sol·licitades i s'ha limitat a donar un llistat de despeses sense adjuntar les fotocòpies, “la qual cosa priva l'oposició de poder controlar aquesta despesa pública”.

MÉs ha lamentat la “falta de transparència” del Govern referent a despeses públiques, “especialment en un tema tan sensible com són els viatges a l'estranger”. “Els ciutadans tenen dret a saber com es gasta els diners dels seus impostos”, ha recalcat.

El grup ecosobiranista ha recordat que els contribuents illencs van haver de sofrir “desagradables sorpreses” en el passat, “com el viatge a Rússia que va fer Mates el 2007, amb càrrecs absolutament inacceptables com va ser el Club Rasputín”.

Per això, la formació política ha insistit en la importància de poder disposar de les còpies de les despeses dels governants. A més, el grup ha tornat a demanar aquestes còpies i espera tenir-les abans que hi hagi un canvi de Govern.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Més clar que l´aigua, fa mes de 9 anys

Idò, qui calla atorga...

Valoració:8menosmas
Per Alexandros, fa mes de 9 anys

És igual si no es lliuren les factures quan toca. Un dia, quan canviïn els titulars de les conselleries, algú les farà coneixedores.

Valoració:12menosmas
Per Mateu Planas, fa mes de 9 anys

Ja que hi som poden demanar les despeses i les persones que varen anar a Madrid amb Riera per escoltar la simfònica. Saps que en fan de viatges sense sentit amb el nostres doblers, per no parlar d'altres coses.
Transparència... quina transparència...

Valoració:15menosmas
Per Ra ra ra, fa mes de 9 anys

No haurà fet un Rasputin?

Valoració:19menosmas
Per Tomeu, fa mes de 9 anys

No passeu pena, ja han apres la lliço. Ara aniran més vius i aniran amb sobres.

Valoració:19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente