nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

UGT denuncia que cinquanta pacients esperen per passar a planta a les Urgències dels hospitals de Palma

El sindicat UGT s'afegeix a les denúncies de saturació hospitalària realitzades fins al moment pel sindicat d'infermeria, i asseguren que en aquests moments a l'hospital de Son Llàtzer es mantenen una desena de llits tancats, mentre que devers cinquanta pacients esperen a les seves Urgències i a les de Son Espases per poder passar a planta.

El sindicat desmenteix així l'IB-Salut, qui afirmà que el cent per cent dels llits dels hospitals públics de Balears estaven oberts. En concret, segons les dades del respresentants dels sanitaris, 42 pacients pendents de llit esperen a la zona d'urgències de Son Espases, col·locats a lliteres, vuit més són a Son Llàtzer i n'hi ha altres vuit en aquesta situació a l'Hospital d'Inca.

UGT assegura que en alguns casos els llits tancats de Son Llàtzer no tenen la dotació de personal adient, i en d'altres allò que manca és material.

L'organització sindical celebra que es contracti més personal, segons destacaren les autoritats sanitàries de l'arxipèlag, per a reforçar les Urgències dels hospitals públics i minimitzar la saturació dels últims dies, però lamenta que, "com sempre" s'ha esperat a l'últim moment per a fer efectiva la contractació, perjudicant a usuaris i treballadors del sistema sanitari.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Oriol, fa mes de 9 anys

parece ser que estos de UGT, no solo se dedican a robar!!!!

Valoració:0menosmas
Per Vols dir?, fa mes de 9 anys

Que no varen pegar el pelotasso de Son Espases per arreglar aixó, precisament?. I ja sabem que aquí no passen aquestes coses, peró a un país bananer, on els seus governants es burlen del poble que suposadament han de defensar, és habitual que el tractament de les noticies depengui del color polític. Sort que aixó a IB3, per exemple, no passa.

Valoració:7menosmas
Per I què es lo normal?, fa mes de 9 anys

Vull dir, fa anys faig haver d'ingressar per una operació urgent i me va tocar esperar unes 24h a boxes (que estava ple a rebentar) o com se digui i cap sindicat se queixava, saturació n'hi ha haguda sempre, i més per aquestes dades. Sa informació que falta és si aquesta saturació ha augmentat respecte a altres anys i amb quin percentatge, si jo fos periodista informaria d'aquestes coses, de lo contrari es lectors podrien pensar que es tractament informatiu de ses notícies depen des color politic que governa

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente