algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

ERC registra a la Fiscalia una denúncia per aturar la destrucció de ses Fontanelles

El president d’Esquerra Republicana a Palma, Joan Josep Pasqual amb el president d'Esquerra Mallorca, Joan Lladó. | ERC

Esquerra Republicana ha registrat aquest dimarts una denúncia davant de la Fiscalia de Medi Ambient en relació a la destrucció de Ses Fontanelles, i la posterior construcció d’un gran complex comercial.

Ses Fontanelles, és la darrera zona humida de Palma, amb uns valors naturals i una biodiversitat molt important per tal de mantenir la sostenibilitat ecològica a la nostra illa, tal com han recordat des del partit. La denúncia es basa en diferents punts, des de la irregularitat en l’adjudicació del projecte, fins a l’incompliment de directives europees. Una de les directives europees que vulnera el projecte és la directiva d’Ocells i d’Habitats, que són d’obligat compliment, i estan transposades a l’ordenament jurídic espanyol mitjançant la Llei 42/2007, del patrimoni natural i la biodiveristat, que té caràcter de llei bàsica estatal.

En aquest sentit, Joan Josep Pasqual president d’Esquerra Republicana a Palma, ha dit que: “l’objectiu de la denuncia és que s’aturin les obres començades a ses Fontanelles, i que es retorni a l’estat natural de la zona”. Pasqual, també ha afegit que: “a la denúncia presentada es veu clarament que hi ha hagut moltes irregularitats des de l’inici, i consideram que si no s’aturen les obres, els fets que es denuncien poden ser constitutius de delictes relatius a l’Ordenació del Territori i l’Urbanisme i a la protecció dels recursos naturals i al Medi Ambient”.

Per la seva part, Joan Lladó, president d’Esquerra Republicana a Mallorca, ha dit que: “el projecte a part de destruir un espai natural ric en biodiversitat, significa un altre cop més a la petita i mitjana empresa arrelada al teixit urbà de la ciutat i que prou embats està rebent amb el govern de Bauzá en forma d’impostos i desregulació horària”. En aquest sentit, Lladó ha afegit que: “El nostre model de ciutat, és el model de ciutat de mediterrània, on les botigues estan arrelades a escala arquitectònica, social, cultural i econòmic a l’entorn, i no un model de centres comercials de grans transnacionals, que és el que pretén ser Palma Springs”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per ERGO, fa mes de 9 anys

VOTAU A QUI VOLGUEU.....PERO MAI EN BLANC O NUL......I PER SUPOSAT, MAI NO ANAR A VOTAR.

NO FEU EL JOC ALS GRANS.....

Valoració:0menosmas
Per mallorqui, fa mes de 9 anys

Jajajjaj
Llado forever!!

Valoració:-1menosmas
Per Tard, fa mes de 9 anys

Massa tard per aquesta comèdia. Jo ja he decidit votar a Podem a les autonòmiques i en blanc a les municipals.

Valoració:-5menosmas
Per A més de cobrar..., fa mes de 9 anys

Em podeu dir quines altres iniciatives han pres al llarg de la legislatura aquests dos de la foto? A més de seguir cobrant del partit, és clar.

Valoració:-1menosmas
Per Tomeu, fa mes de 9 anys

En BIEL BARCELÓ la va cagar..... Bé, i en JOAN LLADÓ també. Molt d'acord amb el que dius: els militants i votants d'ERC i MÉS els havíem dit que fessin una cosa i ens han pres pel 'pito del sereno'. Pel maig també me passaré pel 'pito del sereno' en Lladó i, especialment, en Barceló. :)

Valoració:-3menosmas
Per .?????, fa mes de 9 anys

Qui són aquests dos de la fotografia?

Valoració:0menosmas
Per PSM i ESQUERRA, arruix! No serviu per res!, fa mes de 9 anys

Els mallorquins fotrem un vot de càstig rotund a ESQUERRA i PSM (MÉS). Aquests dos partits quedaran ben tocats. Això que feren NO es fa! Els seus simpatitzants els havíem ordenat una cosa (unitat) i feren completament el contrari del que els havíem dit (separació). És una llàstima, ja que així guanya l'espanyolisme. Molta gent els castigarà. Molta.

Valoració:0menosmas
Per buffffffff, fa mes de 9 anys

Ara, ara, que venen eleccions, ai LLadó, no has fet res tot aquest temps i ara mous el cul. pobret.
Arribes tard.

Valoració:-3menosmas
Per ....., fa mes de 9 anys

Bén fet. Jo repartiré els meus vots entre MÉS i ER.

Valoració:3menosmas
Per Milenium, fa mes de 9 anys

Al manco ells fan riure i d'altres fan plorar, què és millor?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente