algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

El Pi de Santanyí demana al batle que “no insulti els veïnats”

8370
Aguilar amb la resta de dirigents d'El Pi durant la presentació de la seva candidatura a la batlia del municipi. | ElPi

El PI de Santanyí ha reclamat a Llorenç Galmés, batle de Santanyí, que “no insulti els veïnats del municipi” i que escolti les reclamacions de l’Associació Hotelera de Cala d’Or, que suggereix la reducció de l’Impost de Béns Immobles, la racionalització de les despeses del Consistori i prescindir de la construcció d'un gimnàs al nucli.

El partit ha recordat que els imposts al municipi “són dels més alts de Mallorca i que una reducció del 2% del tipus de gravamen de l’IBI és totalment insuficient per modificar aquesta situació”.

El Pi, en aquest sentit, ha assegurat que sempre ha defensat a l'Ajuntament “una baixada d'imposts i una flexibilització dels pactes empresarials són el camí més ràpid i més directe cap a la reactivació de l'economia, la creació de llocs de feina i la sortida de la crisi”. Òbviament, “un batle que puja les contribucions un 50% i els que li fan mamballetes no creuen en això”, ha assegurat.

Grans obres
L'agrupació local d'El Pi ha demanat a Galmés que “no insulti més els veïnats del municipi” proposant la construcció de noves infraestructures com ara un gimnàs, mentre és incapaç de abaixar els imposts. “Les grans obres en any electoral són pròpies d’una manera de fer política vella i antiquada, incompatible amb els nous temps que vivim”, ha afirmat.

D'altra banda, el comitè local de Sant Llorenç ha presentat a Antoni Aguilar com a candidat a les eleccions municipals de 2015. A l'acte, en el qual hi van assistir un centenar de persones, hi van participar Jaume Font, president del partit, i Antoni Pastor i Josep Melià, vicepresidents de la formació política.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Biodramina, fa mes de 9 anys

Pero no era de Formentor?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente