algo de nubes
  • Màx: 13.74°
  • Mín: 7.77°
13°

Hila, candidat del PSIB a Cort, diu que «ciutat Rodríguez s'està acabant»

José Hila, al costat de Ramón Socías, després de conèixer els resultats. | P. Pellicer

El socialista José Hila ha estat elegit candidat del PSIB a la batlia de Palma pel 63 per cent dels votants que aquest diumenge participaren en les eleccions primàries del partit. Ramon Socías, l'altre candidat, obtingué el 37 per cent dels vots. Hila assegurà, després del recompte de vots, que «Ciutat Rodríguez s'està acabant», en referència al president del PP de Palma, José María Rodríguez.

Un total de 525 persones exerciren el seu dret al vot a Ciutat, de les 750 que ho podien fer, en una jornada que va transcórrer sense incidents i, durant la qual, també s'han conegut les candidatures del PSIB a l'Ajuntament de Ciutadella, on es presentarà Noemí Camps gràcies al 62 per cent dels vots, i l'Ajuntament de Santa Eulària, amb Vicent Torres Ferrer elegit pel 64 per cent dels votants.

«La fi del PP a Palma»
Hila qualificà la victòria per lluitar per governar la capital balear com «el començament del compte enrere del PP a Palma», i assegurà que l'èxit de les primàries dóna força al PSIB per «plantar cara i guanyar la batlia». «Això tot just comença, avui comença l'hora de la veritat, volem recuperar Palma per lluitar contra la injustícia, les desigualtats i la política del PP», assegurà a la militància el vencedor de les primàries socialistes de Palma.

Aquest palmesà de 42 anys, que va ser regidor de Funció Pública i Mobilitat en la passada legislatura quan era batlessa Aina Calvo, assegurà que la seva voluntat és «tornar l'esperança a la ciutadania» i que Palma «sigui una ciutat a la qual mirin amb enveja».

«Volem canviar aquesta ciutat per a millor i que Palma sigui una ciutat referent en turisme i en cultura, que atregui intel·ligència, dinamisme i ocupació, una ciutat diferent i feta pels socialistes», afirmà.

L'aspirant a batle es comprometé a treballar per «fer un bon programa electoral i arribar a cada racó de la ciutat». «Treballaré per sortir de la crisi però sense deixar ningú enrere perquè els socialistes aixecam la bandera de la igualtat d'oportunitats i de la justícia social», afegint que el seu objectiu és convertir Palma «en un referent social per les seves polítiques de l'Estat del Benestar».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ui, fa mes de 9 anys

El PSIB se romp: armengolistes de fora vila vs. ainacalvistes de Palma. Aquest partit no va enlloc, està acabat.

Valoració:4menosmas
Per Macià, fa mes de 9 anys

Au idò, un altre de la "casta forestera" PP, PSIB, UPyD, PODEMOS..., el sírculo d´en Corque Campos torna gros

Valoració:2menosmas
Per pere, fa mes de 9 anys

Puffff. El psoe de palma ha finalitzat el seu procés de forasterització.

Valoració:8menosmas
Per mix, fa mes de 9 anys

Siempre los mismos; se van y vuelven. Y otra vez a empezar. Y pasan los años. Y las personas perdemos el cabello. Pero volvemos. Al tal xim lo que le importa es que se diga en catalán. El contenido le importa un pito. Para los cipayos de cabecera, cualquier barrabasada en catalán es mano de santo. Asi está el adoctrinamiento de los califas apresebrados.

Valoració:0menosmas
Per Jaume, fa mes de 9 anys

@xim,

no te preocupes, que no dirá ni una palabra en mallorquín, que eso sí que sería grave en Mallorca.

Los pancas deberíais celebrar personajes así. Se sienten charnegos (ni siquiera forasters), y creen necesario seguir las corrientes mediáticas (no ciudadanas) para integrarse. Mira qué bien os salió el charnego de José Montilla...

Valoració:0menosmas
Per xim, fa mes de 9 anys

Vaig errat o en el seu discurs de victòria no va dir ni una sola paraula en Català ??

Valoració:8menosmas
Per Bacompte, fa mes de 9 anys

Un percentatge inferior al de les primaries de MÉS

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente