algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

El PSIB presenta els candidats per “fer realitat el canvi”

7641
Armengol amb la resta de candidats del PSIB a les primàries del partit per accedir a les principals batlies, el Consell i el Parlament. | PSIB

El PSIB ha presentat aquest dissabte els seus candidats per “fer realitat el canvi segur que necessita les Balears, Mallorca i els nostres pobles”. Els socialistes, en aquest sentit, han presentat una llista única tancada per al procés de primàries.

La llista per a la Presidència del govern està encapçalada per Francina Armengol, actual secretària general del partit. Quan falten 200 dies per a les pròximes eleccions municipals, insulars i autonòmiques, els socialistes han tancat la primera etapa del procés de primàries de la qual han sorgit els primers candidats oficials.

En cinc municipis de més de 20.000 habitants i a la candidatura del Consell de Mallorca només hi ha hagut candidatures úniques, raó per la qual són ja candidatures oficials sense necessitat d'esperar el 30 de novembre, quan se celebraran les primàries.

D'aquesta manera, aquest dissabte s'han presentat els candidats del PSIB al Consell, Francesc Miralles, i a les batlies de Calvià, Alfonso Rodríguez; Inca, Virgilio Moreno; Manacor, Amanda Fernández; Marratxí, Miquel Cabot; i Alcúdia, Pere Malondra. Els candidats, segons els socialistes, es presenten amb la voluntat de “fer realitat el canvi segur que necessita Balears, Mallorca i els nostres pobles”. Els socialistes també han presentat a Rafel Capó com a candidat a la batlia de Búger.

Nous temps
Armengol, en aquest sentit, ha destacat que “són nous temps i hem de fer política d'una altra manera”. “Ja ha començat a fer aquest canvi des de dins per aconseguir més participació i més democràcia”, ha manifestat

La candidata a la presidència del govern ha ressaltat que el seu partit “treballarà intensament en l'elaboració d'un programa electoral obert en què pot participar tota la societat en el procés de la Conferència Política del febrer de 2015”.

La socialista ha destacat que el seu partit “proposa un canvi segur des de propostes creïbles amb la gent i per a la gent d'aquestes illes”. “Després d'aquesta legislatura tan complicada, és el moment de canviar el rumb de les illes; i aquest canvi el farem amb la gent, escoltant les seves necessitats, des del diàleg, amb l'objectiu clar d'acabar amb les desigualtats socials que no han parat de créixer i amb la intenció de recuperar tots aquells drets perduts per les polítiques de la dreta”, ha ressaltat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per mallorquí, fa mes de 9 anys

vete ya, francina, mamarracha!

Valoració:1menosmas
Per Llorenç, fa mes de 9 anys

Això de fer política d'una altra manera no s'ho creu ni el moix. D'altra banda les candidatures del PSIB-PSOE són fluixetes, molt especialment a Ciutat. Dissortadement tendrem més PP a Ciutat.

Valoració:1menosmas
Per sociata, fa mes de 9 anys

A la Francina es a la que hay que cambiar!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente