algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
13°

Deià és declarat nou municipi antitaurí

AnimaNaturalis i CAS Internacional són els responsables de la campanya Mallorca Sense Sang que ja ha aconseguit que 15 municipis siguin declarats antitaurins. | Anima Naturalis

Deià ha estat declarat antitaurí, convertint-se en el 15è municipi de l'Illa en aprovar la moció Mallorca Sense Sang engegada per AnimaNaturalis i CAS Internacional. La moció es va aprovar per unanimitat amb els vots a favor dels quatre regidors del PP i els tres regidors d'Agrupació Deià.

La campanya, engegada fa quatre mesos, ja ha recollit més de 65.000 signatures reclamant l'abolició de les curses de braus a l'Illa. Amb tot, l'objectiu bàsic de la campanya és que tots els municipis de Mallorca reclamin el final de la “tortura”.

En aquest sentit, a banda de Deià, Campanet, Manacor, Santa Margalida, Lloseta, Porreres, Algaida, Capdepera, Santa Maria del Camí, Sencelles i Artà han votat per declarar-se antitaurins, unint-se a Costitx que ho va fer el 2006. Esporles i Puigpunyent ho feren el 2009 i Consell el 2011.

Satisfacció
Guillermo Amengual, coordinador de la campanya, ha destacat que els membres de l'entitat es troben “molt satisfets”. “La campanya avança de manera imparable i amb Deià hem aconseguit que quinze municipis es declarin antitaurins; aquesta és una passa més en el nostre objectiu perquè Mallorca es declari antitaurina en la seva totalitat”, ha afegit. “Tal vegada la temporada taurina d'enguany, sigui la darrere en terres mallorquines”, ha sentenciat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.