muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 13°
14°

L'Entesa crida els seus a adherir-se a la plataforma ciutadana Guanyem Eivissa

7553
Una de les imatges promocionals de la plataforma, on es veu una instantània de la gran manifestació a favor de l'ensenyament de qualitat i contra el TIL del Govern. | Guanyem Eivissa

L'Entesa d'Eivissa celebra el naixement de la plataforma política ciutadana Guanyem Eivissa, i creu que la seva presentació pot marcar un vertader punt d'inflexió a la Pitiüsa major. Per això animen el seu cercle de relacions a participar en “aquesta il·lusionant plataforma”, demanant als militants i simpatitzants que s'hi adhereixin.

El referent del sobiranisme i l'ecologisme eivissenc manifesta que cal participar de la constitució i construcció del moviment a partir de la redacció de documents, participació en assemblees, en les primàries a candidats que es duran a terme, en reunions de coordinació, etc., i recorda que en la gestació i promoció de l'organització hi han participat membres dels sobiranistes eivissencs, a títol particular.

L'Entesa augura per a la marca de Guanyem Eivissa “molts encerts, tant pel que fa al nivell d'atracció cap al poble eivissenc com pels resultats electorals que pugui obtenir en les tres eleccions que es convocaran per maig de 2015”, i remarquen el paper cabdal de la plataforma i la seva necessitat pel seu vessant “innovador, participatiu, democràtic, transformador, popular i autocentrat en els interessos d'Eivissa”.

Finalment, l'Entesa afirma acceptar les condicions plantejades en el Manifest de Guanyem Eivissa respecte als partits polítics, i en aquest sentit tornen a animar els seus a sintonitzar amb aquest nou projecte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 9 anys

Es problema és que ara com ara dins Guanyem Eivissa hi ha membres, sembla que a títol personal per ara, de Podemos, això és una patata calenta que no sabem com es resoldrà

Valoració:0menosmas
Per datos, fa mes de 9 anys

pero qué tonterías dices, xeco.

¿Tú piensas antes, o vas soltando las chorradas según te van saliendo?

Valoració:0menosmas
Per Salvador, fa mes de 9 anys

¿Soberanistas ibicencos? No lo entiendo muy bien. ¿Quieren que Ibiza sea independiente y un nuevo Estado de la Unión Europea? ¿ O se trata de un camuflaje para entrar de matute a depender de los catalanes? Es que en ese caso ya no serían soberanistas, sino dependientes de Cataluña.

Valoració:0menosmas
Per Xec, fa mes de 9 anys

@datos dependentista o desplaçat que prioritza els interessos des seu país d'origen?

Si és de nació espanyola ell sí que és independentista, ja que no crec que es plantegi que es seu país passi a ser psrt sotmesa a Rússia, la Xina o França, països on Castella també es podria veure sotmesa a sa tirania de sa majoria ètnica o cultural diferent de sa seua, esdevenint així poble minoritzat. Llavors "datos" seris un rebel a ses lleis de s'estat i un independentista.

El que és anormal i on hem arribat a garrotades és sa postura dependentista, molt lligada sovint as terror i a sa síndrome d'Estocolm.

Valoració:6menosmas
Per datos, fa mes de 9 anys

Independentismo en Mallorca = 0
Independentismo en Ibiza = -1

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente