cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.12°

Una pintada davant Son Moix, possible detonant de l'atac al Casal Voltor Negre

La pintada, suposadament atribuïda a l'afició de l'Atlètic Balears, hauria encès els ànims d'alguns seguidors ultres del Mallorca. | J. Morey

Una pintada apareguda davant de l'estadi de Son Moix hauria pogut ser el detonant de l'atac d'una dotzena d'ultres contra el Casal Voltor Negre. La pintada amb el lema “Gràcies Cerdà” va aparèixer divendres dematí i hauria estat atribuïda a un grup de suport de l'Atlètic de Balears.

La penya de Supporters de Mallorca van penjar la imatge al seu Twitter, assegurant que no hi hauria “cap agressió sense resposta”. Des d'aquest col·lectiu s'ha negat tota possible vinculació i relació amb l'atac patit en el casal popular. Amb tot, segons els testimonis, els assaltants duien camisetes del Mallorca i proferiren insults de “balearicos de merda”.

El Casal Voltor Negre que agrupa el jovent independentista i anticapitalista dels Països Catalans, és un lloc molt freqüentat per aficionats radicals de l'Atlètic Balears. Tot i no ser-ne el lloc per a les seves reunions, es mouen dins el marc del moviment esquerrà present al casal. Sigui com vulgui, des d'Arran i la resta d'organitzacions, han volgut reiterar que es tracta d'una agressió “feixista” que no té res a veure amb la rivalitat esportiva.

Destrossat
Durant l'agressió es desenvolupava una reunió de l'Assemblea Antipatriarcal. El local, situat al carrer d'Eivissa, va quedar completament destrossat. La porta i els vidres van quedar completament romputs. El moviment de l'esquerra independentista es troba consternat i ha convocat dilluns una concentració per condemnar aquest acte. La protesta serà a les 20:00 hores davant Cort.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per barralet, fa mes de 9 anys

El Mallorca, es un sentimiento,
que se lleva, se lleva bien adentro,
y por eso, lo sigo donde sea,
rojo y negro, hasta que me muera!!!

Fuera catalanaes de Son Moix!
Somos malllorquines, NO catalanes!!

Valoració:-3menosmas
Per Joan, fa mes de 9 anys

Articles com aquests serien la recepta més idònia per a aquelles persones que pateixen de mal cagar. Molt simple, gens coherent i justificant un atac d'odi ideològic, titllant-lo de hooliganisme. Com ja han dit altres, jo també vaig pel casal i no sóc del Balears i si no sou molt curts, veureu com aquesta brutal agressió, no és només que una reacció feixista, davant persones compromeses amb la justícia social.

Valoració:6menosmas
Per CRISTIANO, fa mes de 9 anys

HALA MADRID!!!

Valoració:-10menosmas
Per abundio, fa mes de 9 anys

No sé si m'he expressat correctament
Quan he emprat el terme multa , supòs que serà la sanció, pervi judici, que se'ls impossi, no crec que els condemnin a anar a la pressó. (si els agafen)
El futbol és una excusa barata per a fer el beneït.

Valoració:1menosmas
Per José isern Taló, fa mes de 9 anys

Em sembla molt trist que un diari justifiqui una agressió. Jo vaig per el casal i ni som pijo, ni del baleares ni res. Que el suportarà del Mallorca tenen vinculacions amb la extrema dreta es sabut fa temps. I per la manera de fer titulars d'aquest diari, se veu que aquest diari també. Els feministes que varen entrar a la església san miquel varen ser detinguts i tenen causa judicial, i no varen tocar res, perquè les agressions feixistes, de ninyatos si, però agressions quedan en la impunitat?

Valoració:3menosmas
Per MAVT, fa mes de 9 anys

Supporters, tota una lacra per al futbol balear.

Valoració:8menosmas
Per 1916, fa mes de 9 anys

seguro q la pintadita la han hecho los suporters pa tener excusa o pretexto.

Valoració:0menosmas
Per abundio, fa mes de 9 anys

D'una banda tenim un grup de ninyatos pijos més que d'una idologia nazi o similar que s'uneixen per ser més "xulos" i que no se riguin d'ells per formar part del grup.... lo del futbol és una escusa.
A veure si la policia els agafa i els possen una multa o similar i s'eneraran els seus pares del que fan....
D'altra banda tenim a una altre grup de ninyatos pijos (encara que els agradi l'estètica proetarra) i torn repetir
d'una idologia nazi o similar que s'uneixen per ser més "xulos" i que no se riguin d'ells per formar part del grup.... que tembé basta veure les seves pintades o la web el tipus d'ideals que tenen....

Valoració:0menosmas
Per Biodramina, fa mes de 9 anys

@XXX

Llámame, curt, guapo.

Valoració:0menosmas
Per que feis?, fa mes de 9 anys

De vegades em dóna la sensació que el dBalears està directament controlat per la dreta reaccionària per intoxicar els moviments socials.

Replantejau-vos seriosament la línia editorial. Quin objectiu té aquest article? Reduïr un atac feixista (SÍ, feixista i neonazi: Molts supporters Mallorca simpatitzen amb partits i organitzacions d'ultradreta) a una simple baralla entre hooligans?

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente