algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 16°
24°

L'equip de Bauzá no permet a Camps parlar amb la premsa durant l'acte al Consolat

Camps saludant a la capella del Consolat a tots els convidats. | T.Ayuga

La ciutadellenca Joana Maria Camps ha estat la protagonista de la presa de possessió de la seva successora, Núria Riera. Camps, que ha estat cessada pel president del Govern, José Ramón Bauzá, ha volgut assistir a l'acte institucional d'aquest divendres tot i que la seva baixa no ha estat voluntària sinó imposada per Bauzá. Camps que volia xerrar amb la premsa per acomiadar-se ha estat 'segrestada' per les responsables de premsa.

Segons han afirmat els responsables de comunicació "ella no tenia res a dir", si bé aquesta és la percepció totalment contrària a la versió dels periodistes que han vist com Camps de forma molt cordial es volia acomiadar, cosa que no li han deixat fer.

La menorquina, lluny de fugir corrents cap a Menorca, ha volgut mostrar la seva millor cara. L'habitual és que el conseller sortint, si no deixa el càrrec per iniciativa pròpia, no assisteixi a l'acte i només es deixi fotografiar amb el seu successor a la conselleria corresponent fent el traspàs de cartera.

Canvis a Administracions Públiques
La fins ara consellera d'Administracions Públiques serà rellevada en el càrrec pel misser Juan Manuel Lafuente Mir, un històric del PP-Menorca, amb despatx obert a Maó i que des de fa anys exerceix funcions d'assessor jurídic de la Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Menorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per voluntari, fa mes de 9 anys

Adèu, senyora Camps. Esperam que en Bauzá Díaz no tengui cap despaitx parat per a vostè ni a Mallorca, ni a Menorca. Gent de la seva valúa fá molta de falta als despaitxos profesionals lliberals, per exercir d'advocada i d'agent immobiliari. Peròa cobrar dels pressupostos de les administracions publiques ni parlar-ne.Camps ha sigut un mal somni per moltíssima de gent. Al manco cent mil i busques

Valoració:0menosmas
Per Antònia, fa mes de 9 anys


La Senyora Camps pot ser que sigui bona en cases i casetes i terres ;però com a Consellera res de res .

Valoració:3menosmas
Per Uep!, fa mes de 9 anys

A @Forasters Guns.
Jo també tenc un cama forastera i no em sap gens de greu tenir-la, ni l'amag, ni m'avergonyeix, i no suposa cap mèrit o demèrit per a la meva persona, ni tampoc condiciona en absolut la meva ideologia política o la meva fidelitat a la llengua i cultura catalanes. Sortosament som un poble que no s'identifica amb els cognoms o el color dels cabells sinó amb la llengua i la cultura pròpies.

Valoració:10menosmas
Per Guifré, fa mes de 9 anys

No li han deixat ni l'opció de dimitir i ha quedat clar que ha estat cessada. Ni tan sols es molesten en guardar les formes. A Menorca pot aprofitar el temps per reflexionar sobre el tracte que ha rebut.

Valoració:8menosmas
Per No em fa patir, fa mes de 9 anys

Bé,
Ja etava entrenada per obeir sense pensar si era just o no allò que li ordenaven fer.
Si li prohibeixen parlar, idò no parla.

Valoració:15menosmas
Per @Voro, fa mes de 9 anys

Dir "fill d'una truja espanyola" segur que és odi i racisme.
Dir això que dius tu no ho és?

Valoració:7menosmas
Per remigio III, fa mes de 9 anys

Que es pensava ella, que li seria valorats els serveix contraris a la seva pàtria pels servidors de madrid? Mut i a la gàbia.

Valoració:16menosmas
Per Paula, fa mes de 9 anys

Ho havia de saber: "Roma no paga els traïdors". En Bauzá li fum un cop de peu al c*** i, a sobre, no es pot ni acomiadar. Així les gasten...
Ara veus de què t´ha servit tanta indignitat, Joana Maria...

Valoració:30menosmas
Per uajorno, fa mes de 9 anys

Ai mesquina! Millor que no digui res que s'acabarà de cobrir de glòria!

Valoració:28menosmas
Per Johannes, fa mes de 9 anys

No era Tom Sawyer que va assistir al seu funeral? Ja ja per ventura li podrien demanar opinió sobre Mark Twain a na Camps a veure si te el seu telèfon.

Valoració:30menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente