algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

Cau Joana Maria Camps

Joana Maria Camps i Núria Riera, a una imatge d'arxiu. | ULTIMA HORA

El president del Govern balear, José Ramón Bauzá, donarà a conèixer aquest matí un doble canvi a les conselleries d'Educació i Cultura i Administracions Públiques de l'executiu autonòmic.

En plena polèmica sobre l'aplicació del TIL, després d'haver estat anul·lat pel Tribunal Superior de Justícia de Balears (TSJIB) es produirà el cessament de la consellera d'Educació i Cultura, Joana Maria Camps. S'espera que el Govern ofereixi més detalls el migdia, a la roda de premsa posterior al Consell de Govern.

La nova titular de la Conselleria serà Núria Riera, fins ara consellera d'Administracions Públiques, que continuarà exercint les funcions de portaveu del Govern.

Joana Camps va manifestar el dimecres al president Bauzá, després del segon pronunciament dels magistrats del TSJIB, que van suspendre l'aplicació del TIL per a aquest curs, que no tenia intenció de seguir al capdavant de la Conselleria.

El nou conseller d'Administracions Públiques serà l'advocat Juan Manuel Lafuente Mir, un "històric" del PP-Menorca, misser amb despatx obert a Maó i que des de fa anys exerceix funcions d'assessor jurídic de la Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Menorca.

Lafuente ha estat conseller del Consell de Menorca i va ser candidat a la batlia de Maó en 2007. Va exercir funcions de regidor portaveu de l'oposició a l'ajuntament. També ha estat president del PP-Menorca, fins que al juliol de 2008 va concluir la seva etapa al capdavant d'aquesta formació política en ser triat l'actual president del Consell insular i del PP-Menorca, Santiago Tadeo.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Clar i Català, fa mes de 9 anys

Els antimallorquins volen que la llengua pròpia de Balears s'ensenyi igual que les llengos forasteres. Gràcies a la inutilitat del PP Catalunya s'independitzarà abans!

https://www.youtube.com/watch?v=qBJ37BOX9t4&feature=youtu.be

"The voices of the V" issued by TV3 report on the demonstration held in Barcelona on September 11 to demand the right to hold a referendum on independence.

Valoració:0menosmas
Per talibauzán has perdut, fa mes de 9 anys

Aquest còctel de renegats i invasors s'ha ficat dins un clot merder d'on no en poden sortir de cap manera. Com més grapades peguen per sortir-ne, més s'hi enquellen. El llot ja els arriba a la boca, a les orelles, al nas. S'hi ofeguen ells mateixos.

Valoració:2menosmas
Per Pere, fa mes de 9 anys

En Guillem Estarellas on és.

Valoració:3menosmas
Per Rosalia, fa mes de 9 anys

Perque ningu parla den Guillem Estarelles.?

Valoració:5menosmas
Per res, fa mes de 9 anys

Res, això es fer rechas dins s'aigo, ara Nuria Riera, si nomès va fer F.P. en Baussanarro està encaparrotat en posar a las consellerias, personas sense preparaciò, ell es tan curt que per medrar coloca inùTILs i aixì no el poden fer callar, i fer voura q'uell no es un inùTIL.
Bausanarro, en politica no saps ni per hon hi van, i en valors culturals, un tosquet, o sigui un bàmbol, i en això i afegim chulo prepotent = shit.

Valoració:7menosmas
Per unaperaqui, fa mes de 9 anys

Au, ja te la coça al cul que volia. No deia que se n'aniria quan el presi no l'hagués de menester? Idò ja no l'ha de menester.

Valoració:5menosmas
Per Pobleret, fa mes de 9 anys

No vull ser malpensat…però es molt curiós que ara que s'acosten elecciones, tots aquells assumptes que presumiblament resten vots, com la llei de l'avortament i TIL desapareguin. En canvi allò que doni vots , com donar canya a Catalunya, es potencii. Quina tristor que la prioritat sigui el partidisme per sobre de les vertaderes necessitats i voluntats populars.
Malgrat tot, sigui benvinguda l'estocada al TIL.

Valoració:11menosmas
Per LA DIARREA DEL ZAR, fa mes de 9 anys

EN APLICACIÓ DE LA SUSPENSIÓ DEL TIL PER UNANIMITAT PER PART DEL TSJB AIXI COM DE LES MESURES DEL GOVERN QUE EL PRETENIA IMPOSAR IL•LEGALMENT, ELS INSPECTORS ANIRAN CENTRE PER CENTRE A PARALITZAR EL DECRET IL•LEGAL SUSPÈS.
ELS CENTRES QUE VULGUIN ACTUAR DINS LA LEGALITAT, HAN DE RESTABLIR IMMEDIATAMENT EL PROJECTE LINGÜÍSTIC PREVI AL DECRET FEIXISTA DEROGAT.

Valoració:12menosmas
Per LLeona, fa mes de 9 anys

OOOHHH, Quina Pena!
Ara tendrà temps d'aprendre l'àngles.

Valoració:14menosmas
Per Clar i Català, fa mes de 9 anys

Els antimallorquins volen que la llengua pròpia de Balears s'ensenyi igual que les llengos forasteres. Gràcies a la inutilitat del PP Catalunya s'independitzarà abans!

https://www.youtube.com/watch?v=qBJ37BOX9t4&feature=youtu.be

"The voices of the V" issued by TV3 report on the demonstration held in Barcelona on September 11 to demand the right to hold a referendum on independence.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente