cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.09°

Camps: «Quan el president deixi de necessitar-me, me n'aniré»

La consellera d'Educació avança al Parlament que el Govern "analitzarà, respectarà i prendrà les decisions que calguin" arran del cop judicial al TIL

Imatge de la consellera Camps interpel·lant-se amb l'oposició al Parlament. | Joan Torres.

La consellera d'Educació, Joana Maria Camps, ha dit avui que ella no era titular d'aquest departament quan es va aprovar el decret d'aplicació TIL i ha asseverat: «Quan el president deixi de necessitar-me, no hi haurà cap problema i me n'aniré».

Als passadissos del Parlament, Camps ha insistit aquest matí en què encara no ha llegit la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Balears (TSJIB) d'avui, que declara nul el decret del Govern que regula el TIL.

En tot cas, Camps ha afirmat que el TIL ha de continuar aplicant-se a les escoles i que l'Advocacia de la Comunitat Autònoma analitzarà jurídicament la sentència.

Preguntada pels periodistes si es planteja dimitir, tal com exigeix l'oposició, Camps ha subratllat que ella no era consellera quan el Consell de Govern va aprovar l'esmentat decret.

«Si anam al tema personal, jo ni tan sols era consellera quan es va aprovar el decret», ha respost.

«Jo estic aquí per complir el que se m'ha comanat; crec en un projecte i quan el president deixi de necessitar-me, doncs no hi ha cap problema i me n'aniré», ha declarat.

Analitzar el contingut
Abans, a preguntes de la bancada socialista, la consellera ha afirmat que «s'analitzarà, es respectarà i es prendran totes les decisions que jurídicament i legalment corresponguin», després de conèixer la sentència que anul·la el decret d'aplicació del Decret de tractament integrat de llengües (TIL).

Camps ha respost així al ple del Parlament a la diputada socialista Cristina Rita, que li ha preguntat si «el Govern insistirà a mantenir el TIL» després de la sentència, així com amb el conflicte educatiu.

«La sentència no l'he poguda analitzar i no crec que vostè tampoc la tingui per poder parlar amb propietat», ha assenyalat Camps, qui ha insistit que «el Govern no vol mantenir cap tipus de conflicte educatiu».

«Els principals interessats a mantenir-lo són vostès, que fins i tot en un tema del Port d'Eivissa em fiquen el TIL», ha criticat Camps, que ha reiterat una vegada més que l'Executiu «no té cap obsessió en contra del català», la llengua que ella mateixa utilitza principalment per comunicar-se, ha dit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per uajorno, fa mes de 9 anys

De ben segur que no vol deixar la cadira perquè deu fer comptes per poder cobrar alguna pagueta de consellera de per vida.

Si plegués ara, potser no cobraria la pensió. No és llarga ni res aquesta! Tant com les sangoneres!

Valoració:2menosmas
Per mallorquí, fa mes de 9 anys

NO al TIL
NO a L'escola en catala

SI al trillingüisme
SI a la llibertat

Valoració:-13menosmas
Per Roma no paga traïdors, fa mes de 9 anys

Qui la necessita? Els ciutadans no, per descomptat! El president? Necessita una doneta que li netegi la porqueria que emet? Com les monges netejaren l´altar quan vingué el Papa? I tota cofoia na Moma se presta a fer-ho. Però en lloc de netejar, embruta encara més!
No sap ni serveix per vendre, com era sa seva feina?
I el que no no entén és que no se n´anirà. Quan convindrà li engegaran una coça al cul.

Valoració:7menosmas
Per voro, fa mes de 9 anys

ah!, només quan el president deixe de necessitar-te, a la societat balear que la bomben... tota una declaració i aclaració alhora...
Donç bé, la societat ja no la necessita, ni necessita les seves cagades... au! bon vent i barca nova... dimiteixi i així es fa un favor a tots i a vosté també...

Valoració:13menosmas
Per unaperaqui, fa mes de 9 anys

Joana Moma Trepitja Euskadi: És als ciutadans i no a en Baussà a qui et deus, poma!. D'entrada no havies d'haver acceptat un lloc pel qual no estàs qual·lificada, no s'accepta una "conselleria d'educació" si no es sap "d'educació". Només els curts com tu fan aquestes coses.

Valoració:13menosmas
Per trepitja, fa mes de 9 anys

Som sa sex symbol de Menorca

Valoració:10menosmas
Per Xupa Xups., fa mes de 9 anys

Go out ! Now.
Ja sé que no ho entens Consejera, aprén àngles.

Valoració:16menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 9 anys

Crec honestament i sense mala llet, per ètica i per estètica auriau de partir tots dos, momo i moma , la gent de Balears, no vos a de menester a cap dels dos.
Per avall acopaulì, tot d'una.
Com disfrut avui,aaaaaaaa.

Valoració:20menosmas
Per Tià, fa mes de 9 anys


I no seria que la senyora Camps es comença a preparar la retirada, seguint el principi segons el qual "quan el vaixell s'afona, els primers a abandonar-lo són les rates"?

Valoració:15menosmas
Per marbosch, fa mes de 9 anys

Meam si ho entens:
Quan el president deixi de necessitar-te et pegarà una cosa al cul i llestos, perquè recorda que Roma no paga traïdors.
Ho entens?

Valoració:25menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente