cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
16°

Segona escridassada a Bauzá en menys d'una setmana

Bauzá sortint del restaurant del centre d'Alaró. | M.NADAL

Escridassada dels alaroners al president del Govern, José Ramón Bauzá, aquest dilluns durant la visita del popular al municipi mallorquí. En menys d'una setmana és la segona repulsa que rep Bauzá després de la Nit de l'Art del passat dijous.

Quan el president sortia d'un restaurant del centre d'Alaró de dinar amb diferents entitats culturals i esportives ha hagut d'aguantar crits de “dimissió” de les persones que s'havien congregat a les portes de l'establiment amb camisetes verdes. A la sortida del popular, els manifestants han girat l'esquena a Bauzá com a senyal també de protesta.

El president de les Illes Balears, juntament amb el batle d’Alaró, s’ha desplaçat fins al centre d’activitats ambientals i d’oci S’Olivaret, on ha fet una visita guiada acompanyat per la concessionària del centre, Juana Maria Mairata.

A més, José Ramón Bauzá ha visitat el Col·legi Públic Sant Bartomeu per conèixer el pla d’inversions que ha fet enguany la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats per millorar-ne la seguretat i l’accessibilitat.

Tot seguit, la comitiva ha fet un recorregut per diferents establiments comercials, culturals i d’altres serveis fins a arribar a l’església Sant Bartomeu d’Alaró (carrer de la Rectoria, 10). El president de la Comissió de Recuperació de l’Orgue d’Alaró, Enric Mas, ha estat l’encarregat d’explicar al president el projecte cultural “Matins a l’orgue”, un cicle de música d’orgue que cada dissabte celebra aquesta església parroquial.

Bauzá en transport públic
Amb motiu del Dia Europeu sense Cotxes, el president Bauzá s’ha desplaçat fins al municipi d’Alaró amb el tren de Palma-Manacor. A l’estació Alaró-Consell, el president ha agafat un bus llançadora cap al centre d’Alaró.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per El Bombero Torero, fa mes de 9 anys

Llavors arriba trist a casa i es bombero per consolarlo li ha de donar pes .....Ja te es rave escaldat.

Valoració:-1menosmas
Per És massoquista?, fa mes de 9 anys

Ai!
No m´havia fixat que a Bauzá li agrada patir!
I quina rialla quan tothom li dóna l´esquena!
Potser si agafàssim una llandera fruiríem tots!

Valoració:4menosmas
Per anti-peperro, fa mes de 9 anys

Aviat els talibauzans veuran com els posarem al lloc que els pertoca. Els últims de la fila !
Ho sent, fatxetes. Aquest és el vostre món real !

Valoració:9menosmas
Per Mateu Planas, fa mes de 9 anys

Penso que el problema és reptar al poble. El que no és de rebut, és que un president dediqui el temps que li paguem per anar de fires i congressos. Crec que hauria de fer feina, estudiar història i llengua del país que governa i si cal dimitir, ja què, allà a on no et volen més val no ser-hi. La economia no va bé (herència Matas), la sanitat va lenta per manca de bona planificació i de personal, educació ja ni en parlaré, benestar social és similar al tercer món... La imatge de Balears actualment amb casos com: Magaluf, polícies pressumptament corruptes, expresident, exministre, exconsellers, directors generals etc. empressonats. Això no va gens bé

Valoració:14menosmas
Per un alaroner, fa mes de 9 anys

A/A aqui en catala,me sap greu empero gent com tu i amb aquestes idees, demostra una vegada mes la curtó que mou a gen com tu.
Mai s'ha de despreciar a ningu i molt manco la cultura d'un altre. El coneixament no ocupa lloc, i mai fa nosa.
Gent com tu, i darrerament en hi ha massa, sobran s¡dins una societat multicultural i oberta al mon.
Malament està renuciar a la nostra cultura i a les nostres tradicions, empero tambe l'odi que demostres cap altres cultures, algunes d'elles que formen part, te agradi o no, de la nostra societat.
La curto de mires que es despren del teu escrit, demostra la curto integral que demostres tu i tots el que pensau com tu.
Nomes tenin una sort, que la gent que pensa com tu feis molt de renou, pero sou una minoria.
Gracies a deu.

Valoració:-11menosmas
Per els diaris no teniu ni idea., fa mes de 9 anys

Els crids de Bauzá dimissió no han estat quan ha arribat sino quan a sortit del restaurant. I després que sapigeu que alaroners n' hi ha molts no tant sols 30 persones que han fet la escridassada. Aixi que quan informeu no digeu alaroners sino que un grup reduit de persones han realitzat aquest fet. Gracies.

Valoració:-26menosmas
Per Salvador, fa mes de 9 anys

Cuando la minoría subversiva pro catalanufa anda tan revuelta y se dedica a gritar-son pocos,pero se hacen notar-, es señal de que Bauzá no lo está haciendo tan mal. Al final me resultará simpático.

Valoració:-16menosmas
Per TALIBAUZÁN FAS OI, fa mes de 9 anys

Un president amb majoria absoluta tocaria poder anar pertot.
I TU NO POTS ANAR PER ENLLOC!
FAS OI

Valoració:34menosmas
Per JOSEMAMON, fa mes de 9 anys

José ramón, tu te ries, peró prometiste que no habría prospecciones y ya ha habido, MENTIROSO

Valoració:18menosmas
Per JA JAJA, fa mes de 9 anys

JA JA JA AJAJA...

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente