algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
15°

MÉS col·labora amb el Partit X per formar els militats en l'ús de les xarxes socials

6643
Prop d'un centenar de membres de MÉs han participat en les jornades realitzades en col·laboració amb el Partit X. | MÉS per Mallorca

MÉS per Mallorca i el Partit X col·laboren en la formació digital dels seus militants. Prop d'un centenar de membres de l'agrupació ecosobiranista ha participat en les jornades "Internet i les xarxes socials com a eines d'acció política" impartides aquest dissabte per destacats membres del Partit X, com la coneguda activista Simona Levi.

Més ha destacat que amb aquesta jornada els participants amplien els seus coneixements “vers les diverses eines digitals que existeixen per tal d'optimitzar els seus usos”. En aquest sentit, la jornada ha aprofundit en “garantir una comunicació segura, com emprar eficaçment les eines d'organització interna, eines col·laboratives i de participació”.

Els ecosobiranistes han recordat que aquesta és la primera jornada de col·laboració entre les dues formacions i han destacat que “s'obre la possibilitat d'establir futures i noves relacions i sinergies”entre ambdós partits.

Poder ciutadà
MÉS ha lloat la tasca del Partit X que “ha contribuït a l'empoderament ciutadà a favor de la transparència i la lluita contra la corrupció” i ha recordat que continuaran amb la seva “línia de creixement, obertura i extensió de les relacions i col·laboracions amb totes les formacions socials, polítiques i cíviques que contribueixen a avançar cap a una societat més justa i plural”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.