nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
20°

MÉS critica que Salom utilitzi el discurs “per fer campanya electoral”

El grup de MÉS en el Consell de Mallorca ha criticat el discurs de Maria Salom, presidenta de la institució insular, durant la Diada de Mallorca. Joan Font, portaveu ecosobiranista, ha lamentat que la presidenta empràs el discurs per “fer campanya electoral en comptes de reflectir les polítiques” de l'administració insular.

Font ha assegurat que Salom “ha fet exactament el que li ha dit” José Ramón Bauzá, president del Govern, “tant en llengua, cultura i territori”, el què demostra, ha afegit, “la bona alumna que ha estat”.

Millora econòmica
Respecte a les declaracions de Salom en les quals assegurava que ara el Consell és una institució “econòmicament més sòlida i més útil”, Font ha assenyalat que això és perquè “durant tres anys no s'ha pagat 36 milions d'euros que es devia als ajuntaments”.

El portaveu ecosobiranista ha assegurat que “és ara, l'any electoral, quan aquesta quantitat s'ha començat a pagar”. També ha negat que Salom hagi tret al Consell de Mallorca “d'un pou sense fons”, ja que “el problema” que tenia aquesta administració, ha afirmat, era que el Govern Balear “no pagava a temps”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.