algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
18°

El PSIB diu que el discurs “anti institucional” de Salom és un “míting electoralista del PP”

El grup del PSIB-PSOE al Consell de Mallorca ha rebutjat aquest dissabte el “míting electoralista del PP” que va fer divendres Maria Salom, presidenta de la institució, durant l'acte central de la Diada de Mallorca. Jaume Garau, portaveu socialista, ha afirmat que el discurs “va ser una intervenció anti institucional, lamentable i que va menysprear la diversitat ideològica dels premiats i del públic”.

Garau ha considerat que Salom es va botar el codi ètic aprovat per unanimitat. “La Diada de Mallorca no era per a discursos electorals 'd'autobombo' ni per criticar a l'oposició”, ha defensat. “La importància de la jornada estava en impulsar el Consell de Mallorca, que per molt que digui Maria Salom, perd importància política i presència pública cada dia”, ha afegit.


Suposada corrupció
El portaveu socialista ha insistit en el fet que “el més lamentable” del discurs va ser quan Salom “va sembrar dubtes sobre si hi havia corrupció a la institució durant la passada legislatura”. “No es pot caure més baix èticament que acusar a un Govern que no va tenir ni un sol cas de corrupció en tota la seva etapa”, ha afirmat.

El PSIB-PSOE, en aquest sentit, ha instat a la Presidenta del Consell a denunciar davant la Fiscalia les sospites sobre possibles casos de corrupció que pugui tenir. “Tal volta Salom hagi oblidat que la legislatura més corrupta de la història de les Balears va ser la de 2003-2007, on governava el seu partit”, ha sentenciat Garau.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.