algo de nubes
  • Màx: 20.14°
  • Mín: 13.46°
19°

L'Assemblea de Docents es querella contra Camps per malbaratament de cabals públics

Camps durant una de les seves estades a Menorca. | Javier Coll Javier Coll

L'Assemblea de Docents, a través de l'Associació Docents per la Democràcia ha interposat avui dia 12 de setembre una querella criminal contra la consellera d'Educació Joana Maria Camps per malbaratament de cabals públics, després que el 3 de juny passat, Fiscalia acordàs l'arxivament de la primera denúncia sense cap investigació.

L'Assemblea de Docents presenta una querella contra la consellera Camps per malbaratament de recursos públics, després que la Fiscalia de les Illes Balears no volgués iniciar investigacions a instàncies de l'Assemblea i, de fet, el 3 de juny passat acordà l'arxivament de la denúncia per «no quedar acreditat que els fets denunciats fossin constitutius d'infracció penal».

Des de l'Assemblea de Docents entenen que aquest arxivament no s'ajusta a Dret, atès que «ens segueix cridant molt l'atenció el fet que la Consellera hagi justificat com a representació institucional», fins a 32 desplaçaments a la seva illa natal i de residència en un període de 8 mesos (des d'abril a desembre del 2013) quan, en el mateix espai temporal, únicament ha exercit aquesta suposada representació a l'illa d'Eivissa en dues ocasions.

Curiosament, a més, els viatges a Menorca pagats amb fons públics comprenen 17 caps de setmana íntegres, la qual cosa, juntament amb la gran descompensació en els desplaçaments teòricament institucionals, fa que trobin que hi hagi indicis racionals sobre el fet que es puguin estar maquillant, a conveniència personal de la consellera, les teòriques obligacions institucionals per tal d'aprofitar-se de desplaçaments indegudament carregats a l'erari públic.

Cal recordar que la consellera Joana Maria Camps percep un complement anual de 22.000 euros per compensar la seva residència a l'illa de Menorca, i en cap moment «qüestionam la necessitat que pugui tenir la consellera d'haver de viatjar a la seva illa, on segurament té interessos personals i familiars, però sí que qüestionam que la seva conducta pugui resultar honesta pel que fa a la gestió dels cabals públics, i per això no compartim el criteri de la Fiscalia».

L'arxivament de la denúncia, sense una mínima activitat d'investigació topa amb consolidada jurisprudència i els obliga a formular la present querella. En uns moments en què amb l'excusa de la crisi econòmica s'estan desballestant els serveis públics i que l'educació en concret està sotmesa a enormes retallades, i en un moment en què milers de famílies que estan enormement necessitades no estan rebent ajudes públiques que fa més d'un any que demanen, seria una irresponsabilitat, com a treballadors i com a ciutadans, no exigir a aquells que no dubten en retallar, que prediquin amb l'exemple, assegura l'Assemblea. I per aquest motiu no tenen altra opció que interposar la present querella criminal contra Camps.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Salvador, fa mes de 9 anys

¿En qué mundo vive ese señor o señora que se siente tan feliz por la proclamación de la república catalana ???. ¿Cuándo ha sido eso? Mucha alegría por vivir ese momento inolvidable...en los mundos de Yuppi. Y miren por donde, se sentirá mallorquín y catalán, pero cuando haya de cumplimentar cualquier tipo de trámite esencial de su vida, se topará con la utilización inevitable de su DNI... donde dice España.

Valoració:-3menosmas
Per Mostrau el llautó, fa mes de 9 anys

Titelles del govierno talibauzán = radicals + adoctrinadors + espanyolistes

Valoració:4menosmas
Per Infeccions en l'àmbit Educatiu, fa mes de 9 anys

El que ha de fer és mirar les escoles on els nins van plens de Tinya, contagiosa pels nins i mestres.
Educació ha de fer inspeccions sanitàries.
Deixadesa de Sanitat, les autoritats han de actuar ja!

Dimisió ja!

Valoració:6menosmas
Per Se os el plumero, fa mes de 9 anys

Assamblea de docents = radicals + adoctrinadors + catalanistes

Valoració:-8menosmas
Per res, fa mes de 9 anys

No vos recorda el mateix sistema que tenia l'anterior quefe del tribunal constitucional que anava a Marbella a càrrec dels fons pùblics, i que ho va fer tant brut que va haver de DIMITRI (nom rus) i feia cara de beato que no havia remput mai un plat, quin bergant.
I com es de bon creura SA MOMA LISA va prende bona mostra, tualmon càrrecs espanyols transparents, ¡ he ! tutanramòn, TRANSPARÊNCIA DE APOTECARI.

Valoració:19menosmas
Per Som feliç, fa mes de 9 anys

Quina alegria ser mallorquí!
Quina alegria ser català!
Quin orgull veure proclamar la República Catalana!
VISCA MALLORCA LLIURE!
VISCA CATALUNYA LLIURE!
Quina època de la Història més esplendorosa!
Com veurem arrossegar cap al pou de l'oblit tots els alejos vidalquadras, els talibauzans, les alicias sanxezcamatxos, els albertos riberas, les juanamaris sexsimbols...
Quina alegria viure aquests moments!

Valoració:17menosmas
Per observador, fa mes de 9 anys

A lo mejor teneis razón, ya que el victimismo es el argumento que se viene esgrimiendo por el separatismo a lo largo del tiempo, y lo que buscan es un mártir para seguir llorando, no me estrañaria nada.

Valoració:0menosmas
Per observador, fa mes de 9 anys

Todo llegará, y el dia 9N no pasará nada, porque el sentido común mueve montañas, y esta parodia pancatalanista de cara a la galeria, será vista como algo anecdótico, lo que es, pero nada más.

Valoració:-6menosmas
Per @DIARREA DEL ZAR, fa mes de 9 anys

Exacte! Només ens falta el nostre Gandhi. El nostre NELSON MANDELA. I espanya segur que ens el regalarà !
Bona idea!
MOLT BONA!

Valoració:0menosmas
Per LA DIARREA DEL ZAR, fa mes de 9 anys

Catalunya necessita un líder de masses màrtir del colonialisme espanyol.
L'empenta final que donaran els feixistarros espanyols a la independència de Catalunya serà la imatge del President Mas emmanillat i carregat a una furgoneta de la guardia civil forastera per voler fer un referèndum democràtic.
Que la imatge faci mil, milions de voltes al món i, aquest dia, els catalans (també els catalans de Mallorca) HAUREM TRIOMFAT.
QUIN PUTO MIEDO QUE HASES A NUESTRO PRESIDENTE, DIARREA DEL ZAR! LO CONVERTIRÀS AL ePPañyolismo CON ESTAS AMENASAS!

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente