algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
14°

Un retrat de Camps penjarà a partir de dilluns als centres cap per avall

Barceló i Aicart i just al darrera d'ells al centre, el retrat escollit per presidir els centres educatius a partir de dilluns.

L'Assemblea de Docents ha repartit 300 retrats de la consellera d'Educació, Joana Maria Camps, per posar en marxa una nova acció reivindicativa. “La consellera capgirada en un món educatiu capgirat” és la nova campanya en contra de la gestió de la menorquina que no permet que la tranquil·litat arribi a les aules, segons els docents. La instantània penjarà a partir de dilluns dels centres on el claustre n'aprovi l'acció

Un dels portaveus de l'Assemblea,Guillem Barceló, ha explicat que “volem posar a la consellera cap per avall com està Felip V al Museu de Xàtiva per incendiar la ciutat”. I ha afegit que Camps “ha incendiat el món educatiu”.

Per la seva banda, Iñaki Aicart, també portaveu, ha explicat que “la nostra demanda és clara, Camps no és una interlocutòria vàlida i la nostra demanda és clara, cal un canvi d'equip a la Conselleria i que Camps dimiteixi”.

El retrat de format DIN A3 és “totalment legal” ha explicat Aicart. “A un centre valencià un director va penjar el retrat d'un conseller cap per avall i hi ha una sentència del Tribunal Superior de Justícia de València que n'avala l'acció”, ha recordat. El docent ha afegit que tampoc atempta contra l'honor de la consellera “perquè és un càrrec públic i hi ha sentències del Tribunal Constitucional que recolzen aquest tipus d'accions”. I ha afegit que no és necessari que el director del centre doni la seva autorització a més, la Llei de Símbols tampoc és aplicable en aquest cas.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente
Per Joana, fa mes de 9 anys

Ara ja fins i tot assenyalau amb noms i cognoms a qui no vos segueix la corda, intentant posar aquesta persona en ridícul. Vosaltros sou els feixistes. I en aquestes mans estan les meves filles!

Valoració:-1menosmas
Per Bartomeu, fa mes de 9 anys

La docent Joana és la Juani del Joan Capó??? Ho pareix.

Valoració:4menosmas
Per pasta pASTA, fa mes de 9 anys

QUI DEU PAGATS AQUESTES FOTOGRAFIES I MARCOS , , PERQÈ NO SON BARATOS PER AQUEST TAMANY , PODEN DEMANAR 90 EUROS . PASTA PASTA .

Valoració:-4menosmas
Per HISTORIAS, fa mes de 9 anys

Felipe V rei d´Espanya tras una llarga i destructiva guerra civil entre borbons i partidaris dels austries , on només van treure profit les monarquies europees .
Que pinta un quadre de Xativa - Comunitat valenciana a una escola de primaria i secundaria a les illes Balears .
Aquesta gent me te confós que lluiten per la qualitat de la educació o fan us politic dels nins per aconseguir els seus somnis de grandesa independentista .
Senyors assemblearis confonou la democracia en imposició .

Valoració:-11menosmas
Per Pep, fa mes de 9 anys

si ha de durar tant cap per avall com el quadre d'Almansa va llesta?

Valoració:1menosmas
Per Joana, fa mes de 9 anys

Jo soc docent i aquestes persones no em representen. Quin ridícul més gran hem de fer!

Valoració:-10menosmas
Per Madrileñufets, on sou?, fa mes de 9 anys

Madrilenyufets, on sou? Millor dit: madrileñufet, on ets?
Heu observat que els madrileñufos (el madrileñufo amb diversos NIKs?) només actua durant la setmana a hores de feina? A quina conselleria estàs enxufat, amigo? Així te fan passar el temps els teus amos renegats?
Fes-nos una mica de cas també els caps de setmana, home! Ens avorrim sense tu! Ets la alegría de la huerta! Ets la salsa de la vida!

Valoració:14menosmas
Per alerta, fa mes de 9 anys

I alerta que aquests pintes pens que són professors i no venedors ambulants de la plaça major!

Valoració:-13menosmas
Per patètic, fa mes de 9 anys

Un altre pic, una proposta ridícula.

Valoració:-11menosmas
Per joan, fa mes de 9 anys

Pare, jo soc docent i te vull dir que aquesta tropa no representa ni molt manco a tots els docents de les illes. Són un grupuscle radical que fa i ha fet molt de mal però que cada cop és més minoritari. Vull afegir que estic totalment en contra de com està fent les coses la conselleria.

Valoració:-9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente