muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.56°
13°

Educació habilita una aplicació per controlar en línia les hores de castellà a l'aula

Imatge del GestIB Web.

La Conselleria d'Educació ha habilitat una aplicació al GestIB Web per controlar les hores de castellà, català i anglès que es fan a cada centre.

Els directors de Primària i Secundària han rebut aquest dijous una carta del secretari d'Educació, Guillem Estarellas, un correu electrònic amb una carta on s'explica als directius que han d'emplenar unes graelles indicant com distribueixen les llengües assignatura per assignatura. Només els directors poden omplir aquest formulari en línia, fet que ha encès al col·lectiu.

La presidenta de l'Associació de Directors d'Infantil i Primària de Mallorca (Adipma), Joana Maria Mas, ha assegurat que “això es fa amb l'única intenció de fiscalitzar-nos quan aquesta informació ja la tenen per altres vies”. Concretament els Projectes Lingüístics de Centre (PTIL) enviats a Educació ja tenen al detall aquesta informació i també la tenen els inspectors. Mas assegura que “amb el caos que hi ha a l'inici de curs, demanar aquesta informació que ja tenen demostra poc respecte per la feina educativa”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per madrileñufets, on sou?, fa mes de 9 anys

Madrilenyufets, on sou? Millor dit: madrileñufet, on ets?
Heu observat que els madrileñufos (el madrileñufo amb diversos NIKs?) només actua durant la setmana a hores de feina? A quina conselleria estàs enxufat, amigo? Així te fan passar el temps els teus amos renegats?
Fes-nos una mica de cas també els caps de setmana, home! Ens avorrim sense tu! Ets la alegría de la huerta! Ets la salsa de la vida!

Valoració:-1menosmas
Per Miguel, fa mes de 9 anys

Jo en canvi vull agrair a Bauzà l'amor que m'ha inculcat per la meva llengua, jo era un jove castellanitzat com molts, a causa de l'imperialisme espanyol, i que passava un poc de qüestions lingüístiques, perquè pensava que no hi havia conflicte, en Bauzà amb el seu odi i atacs fraticides al català m'ha obert els ulls i m'ha ensenyat l'important que és per un poble les seves arrels, la seva dignitat que ell ens vol robar, els valors de respecte, igualtar i llibertat. Gràcies Bauzà i pp per donar-nos motius per unir-nos tots els demòcretes, (i de moment icloeixo el psib), contra els deliris autoritaris i militaristes d'un gover i un pp que ens vol borrar del mapa com a poble i vol aniquilar la nostra llengua i cultura. Gràcies.

Valoració:12menosmas
Per Els franquistes, marionetas de Madrid, fa mes de 9 anys

Estan obsessionats en impossar-nos es foraster i arraconar sa nostra llengua.

Sa educació dels nins no els importa, només volen crear espanyols-castellans i acabar amb sa nostra llengua!

Valoració:23menosmas
Per Miguel, fa mes de 9 anys

La dimissió de na trepitja la vol tot el poble, qualsvol persona amb dos dits de seny, sigui de dretes o d'esquerres, però sinó dimiteixen ni ella ni Bauzà molt millor, el batacazo electoral serà més gran que el de les europees, i vull recordar que encara que els docents no es presenten a les eleccions, si s'hi presenten molts de partits que els recolzen, que són tots, manco pp y upyd, i a les europees aquests partits varen tenir 130.000 vots, en canvi pp només 70.000, més els 18.000 de upyd només són 88.000 vots, menos vots que els 100.000 manifestants. Está ben clar el que no vol la societat, i el 2015 quedarà encara més clar.

Valoració:17menosmas
Per LA DIARREA DEL ZAR, fa mes de 9 anys

QUINA PORADA QUE ME HASES, CORREYO DEL ZAR! ME ESTOY CONCAGANDO DE MYEDO.
QUE ME HARÁ JUANAMARI SEX SIMBOL SI NO HABLO FORASTERO?
ME ENciERRARÁ EN LA CARCEL¿ UY UY UY QUIN PUTO MIEDO.
AY JORJITO! ME COMPIXO Y ME CONCAGO!
ESTOI APUNTO DE HASERME ePPañyolista!

Valoració:13menosmas
Per ?, fa mes de 9 anys

No era l'anglès el que interessava al govern?

o ja es treu la careta?

Valoració:13menosmas
Per EL CORREO DEL ZAR, fa mes de 9 anys

EL CONSELLERIA DE EDUCACIÓN ACTUARÁ CON CONTUNDENCIA SI LOS CENTROS EDUCATIVOS NO APRUEBAN EL PROYECTO EDUCATIVO PARA EL TRATAMIENTO INTEGRAL DE LENGUAS (TIL).

Valoració:0menosmas
Per Miguel, fa mes de 9 anys

Aquest desgovern és una vergonya i la Conselleria d'Educació no és digne de dur aquest nom. Fa estona que tots sabem que el pp utilitza les seves majories absolutes per desmontar l'educació i la sanitat públiques, això no estava al seu programa electoral, ans al contrari varen dir que mai retallarien en sanitat ni educació, i que hi hauria consens i llibertat de llengua. On és la llibertat de llengua? Si jo vull que els meus fill estudiin en català no puc perquè han de fer til tant si vull com sinó, però és que els que volen que ho fassin tot en castellà sí que poden triar perquè la Llei wert diu que els hi pagarem un privat amb els imposts de tots i no hauran de fer til. Això és just, això és igualtat, això és llibertat, per uns si per altres no?

Valoració:16menosmas
Per EL CORREO DEL ZAR, fa mes de 9 anys

EL GOVERN DISPONDRÁ PARA EL CURSO 2014-15 DE 298 AUXILIARES DE CONVERSACIÓN MÁS (CON UN TOTAL DE 440), PARA LA APLICACIÓN DEL TRATAMIENTO INTEGRAL DE LENGUAS (TIL).

Valoració:0menosmas
Per Somera rossa, fa mes de 9 anys

I què se pensen saber amb aquesta "graella"? Per moltes graelles que els demanin i per moltes graelles que els enviïn, els enganaran com a xinos. I a més, quan jo entr a la meva classe, parl la llengua que vull. I ja me poden posar un escolanet darrera darrera, o una dotzena. No se'n sortiran, això està més que cantat.

Valoració:18menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente