algo de nubes
  • Màx: 19.78°
  • Mín: 12.82°
19°

El Govern promet «contundència» en cas que els centres no apliquin el TIL

Educació diu que les dades sobre els nous projectes aportades pels docents no estan actualitzades, i que les presentaran aviat, abans de l'inici del curs

La Conselleria d'Educació presentarà les dades sobre aprovació dels nous projectes TIL abans de l'inici del curs. | Pere Bota.

La Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats actuarà amb «contundència» si els centres educatius no aproven el projecte educatiu per al Tractament Integrat de Llengües (TIL) i aquest no es comença a aplicar a l'inici del curs que és a punt de començar.

La portaveu del Govern, Núria Riera, ha assenyalat que ellls respectaran i defensaran «l'aplicació de la normativa» i que aquest «és el nostre deure». Així, preguntada per si imposaran sancions, ha insistit que «la Conselleria ha actuat sempre amb rectitud i contundència i amb responsabilitat en l'aplicació de la llei».

A més, en relació a les dades fetes públiques ahir sobre l'aprovació de projectes educatius per aquest curs que comença, Riera ha apuntat que aquestes no estan actualitzades i ha avançat que la Conselleria les presentarà pròximament, abans de l'inici del curs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Miguel, fa mes de 9 anys

Aquest desgovern és una vergonya i la Conselleria d'Educació no és digne de dur aquest nom. Fa estona que tots sabem que el pp utilitza les seves majories absolutes per desmontar l'educació i la sanitat públiques, això no estava al seu programa electoral, ans al contrari varen dir que mai retallarien en sanitat ni educació, i que hi hauria consens i llibertat de llengua. On és la llibertat de llengua? Si jo vull que els meus fill estudiin en català no puc perquè han de fer til tant si vull com sinó, però és que els que volen que ho fassin tot en castellà sí que poden triar perquè la Llei wert diu que els hi pagarem un privat amb els imposts de tots i no hauran de fer til. Això és just, això és igualtat, això és llibertat, per uns si per altres no?

Valoració:2menosmas
Per EL CORREO DEL ZAR, fa mes de 9 anys

EL GOVERN DISPONDRÁ PARA EL CURSO 2014-15 DE 298 AUXILIARES DE CONVERSACIÓN MÁS (CON UN TOTAL DE 440), PARA LA APLICACIÓN DEL TRATAMIENTO INTEGRAL DE LENGUAS (TIL).

Valoració:0menosmas
Per mallorquin, fa mes de 9 anys

Los renegados no tienen nada que hacer, animo al Govern que no se acompleje con semejantes individuos y se aplique la ley con todo rigor.

Valoració:-1menosmas
Per remigio III, fa mes de 9 anys

Som o no som una colònia? A la vista està. Ho estan fent com al País Valencià. Atacant la cultura pròpia des de dintre. Sempre hi ha qui es ven a l'invasor. Entre ignorants i venuts justifiquen l'exèrcit d'ocupació a les nostres terres. Aquí, al País Valencià, conten que és la dona que vol ocupar el càrrec de fabra i per això llepa el cul a Wert. Al cap i a la fi, és des de madrid d'on ens dirigeixen i els venuts accepten. Un dia fórem cap d'estat república però ara els criminals que la mataren ens han convertit en el cul del poal del fem.
http://www.vilaweb.cat/noticia/4209413/20140904/indignacio-valencia-educacio-mante-linia-espanyol-tan-sols-alumne.html

Valoració:2menosmas
Per Molt Honorable Espetanyol, fa mes de 9 anys

Mira si ets curt i beneitarro que acabes de qualificar de "un fascista español" qualsevol mestre d'espanyistan pel simple fet que "impone la inmersión lingüística en castellano".
Em vols dir en quina altra llengua feis les clases a la vostra península més que en "immersión en castellano estàndard"?.
Entre tots hem d'aturar els feixistes espanyolistes perquè ja fa tres-cents anys que no cerquen res més que el nostre extermini.
Stop feixisme foraster. Visca una educació pública, de qualitat i en català. Visca l'escola mallorquina!
PODEM!

Valoració:2menosmas
Per Sac de gemecs, fa mes de 9 anys

Contundència què vol dir? Què ens fotran un cop de puny? Val, tot el que vulguin, però Hitler va caure, Franco va caure, Pinochet va caure i ells també cauran.

Valoració:2menosmas
Per joserrabieta talibauzán, fa mes de 9 anys

Els invasors espanyols i els renegats botiflers estan concagadets de veure com la primavera mallorquina avança lenta, tranquil·la, però imparable.
Els escarafalls histèrics de "contundencia", com les amenaces de "quitar la custódia de los niñyos" fills de pares dissidents a la feixistarra dictadura espanyolista dels TILibans de l'immigrant madrileny talibauzán, tot no són més que mostres de la cagarel·la i la histèria que senten en veure's impotents d'aturar a la llarga el nostre gloriós moviment de ressorgiment nacional.
Guanyar la independència és qüestió de temps.
VISCA MALLORCA LLIURE!
VISCA CATALUNYA LLIURE!

Valoració:2menosmas
Per Aquí en català!, fa mes de 9 anys

Compatriotes:

Que no ens imposin, també en aquest fòrum, el LEPE (Lengua Española Propia de España...), també conegut a l'Aragó amb el nom de LAPOLLA (Lengua Aragonesa Propia de Otros Lindos Lugares de Aragón...) *. Deixem sense respondre ni valorar els comentaris escrits en "la llengua cooficial distinta del català" ** i si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí el foraster no és útil ni necessari o, dit d'una altra manera, no permetem que ningú -evidentment mal educat- pugui considerar el català com inútil i innecessari ni que pugui prescindir d'aquest idioma en el territori on és l'única llengua pròpia.

*S'ha d'advertir que aquestes denominacions no són un menyspreu a la llengua castellana ni tampoc als espanyols en general, sinó un "homenatge" adreçat només als espanyols que, avui (5-9-2014), continuen anomenant el català com -i això no és broma- LAPAO (segons ells: Lengua Aragonesa Propia del Área Oriental).

**Un altre "homenatge", aquest pic a en Rafel Bosch que va utilitzar aquesta fórmula per tal d'amagar el nom de la nostra llengua.

Valoració:1menosmas
Per Molt Honorable Pancateto, fa mes de 9 anys

Se imagina que un fascista español impusiese la inmersión lingüística en castellano?. Entre todos debemos parar a los fascistas catalanistas porque tarde o temprano vendrán a por nosotros. Stop fascismo catalán. Visca una educación trilingüe, crítica y de calidad. PODEMOS!,

Valoració:-1menosmas
Per Oriol, fa mes de 9 anys

Expediente y expulsión. Si un paso atrás contra los fascistas pancatalanistas.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente