algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
18°

L'STEI i CCOO estenen la vaga del 15-S a l'ensenyament concertat

Aules buides a una anterior convocatòria de vaga a la concertada. | Sylvana Raschke

Representants de la secció privada de l'STEI-i i de CCOO han registrat avui a la Conselleria d'Educació la convocatòria de vaga del sector de l'ensenyament concertat per al dia 15 de setembre, per fer-la coincidir amb l'aturada de l'escola pública de les Illes, en contra de les polítiques educatives del Govern Bauzá i del govern espanyol.

En concret, un escrit posa en coneixement de la Direcció General de Treball i Salut Laboral del Govern que les esmentades organitzacions impulsen l'acció reivindicativa també a la seva parcel·la educativa.

Entre els motius de la convocatòria destaquen el "total rebuig" a les mesures imposades per ambdós executius, i l'exigència d'una "negociació efectiva" que permeti revertir els seus efectes en termes de "retribucions, baixes, maternitat, dotació de personal de suport, ràtios, jornada escolar i llei educativa -LOMQE-".

Així mateix, es constata un pic més que el Decret de tractament integrat de llengües (TIL) del Govern es tradueix en un "atac frontal a la presència del català com a llengua majoritària en l'ensenyament", la qual cosa ha propiciat el trencament del consens en matèria lingüística.

També afegeixen com a causes que justifiquen l'aturada la manca d'un pla específic de formació del professorat i la imposició per via de resolució dels projectes TIL per al curs que està a punt de començar en aquells centres on aquest no fou aprovat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per docent, fa mes de 9 anys

Sóc serveis mínims en contra de la meva tontuna catalufa.

Valoració:0menosmas
Per Persona en sentit comú, fa mes de 9 anys

Primer. A tots els anticatalanistes.. Com a tots els comentaris que faig, vos inform que tenim un gran aeroport amb un gran avió que vos dur a Madrid. Allà podreu viure tranquils sense tocar els nassos per aqui. Per favor, partiu.

Segón. Estic a favor del català per suposat com és la nostra llengüa, ara també a favor del TIL ben implentat com crec que hi ha una gran majoria. Ara jo estic en contra de fer vages. I hem qued tan ample. Estic cansat que utilitzeu els meus nins i els dels demés per temes que s'han d'arreglar als despatxos.

I Tercer i per acabar. Una pregunta molt sencilla i crec que díficil de contestar... Perque l'assemblea de docents "ataca" al govern a través de sindicats si aquests són un venuts? Vos record que CCOO tan com tots els altres cobren subvencions del govern i fins i tot l'hi pagen llogers de locals buids (tal com es va dir fa un temps pel diari...) amb els nostres impots.... Voleu aquestes persones com atacants per defensar la qualitat de l'ensenyaça? Realment es vol el "be" dels nostres nins? Jo propòs que pegeu "una cosa" a aquests venuts i ho poseu en mans d'advocats professionals i "canyeros"

Valoració:-1menosmas
Per el litri, fa mes de 9 anys

@ lepero

Que seria de estos renegados sin comentarios como los nuestros, se aburririan como ostras...jajajajajajajaja

Valoració:2menosmas
Per igualdad nacionalista, fa mes de 9 anys

El catalanismo es como el franquismo, con singulares semejanzas,
-Acaba en ismo
-Tiene un sindicato vertical (STEI)
-Tiene un monumento conmemorativo (Montserrat =Valle de los Caidos)
-Adoctrina a los niños (igual que Paco barriga verde)
-Existen idénticos principios del movimiento (a lo catalán)
-Se cree Una, Grande y Libre (a lo Paises Catalufos)

¿En fin amigos, y estos se quejaban de aquellos?
-

Valoració:5menosmas
Per EL CORREO DEL ZAR, fa mes de 9 anys

EL GOVERN DISPONDRÁ PARA EL CURSO 2014-15 DE 298 AUXILIARES DE CONVERSACIÓN MÁS (CON UN TOTAL DE 440), PARA LA APLICACIÓN DEL TRATAMIENTO INTEGRAL DE LENGUAS (TIL).

Valoració:4menosmas
Per Oriol, fa mes de 9 anys

Como es posible que ningún periódico catalán denunciase el robo masivo de los nacionalistas. Era un secreto a voces que sabía hasta Maragall!!.
Subvención, subvención te quiero.!,

Valoració:7menosmas
Per lepero, fa mes de 9 anys

@ Aqui, en catalufo!

Si no fuera por los que escribimos en LEPE y damos un poco de vidilla a estos foros (como tu lo llamas), aumentando las visitas, este panfleto digital habria desaparecido ya hace tiempo, tontorron. Ni los imperialistas catalanes lo subvencionarian

Valoració:1menosmas
Per Aquí en català!, fa mes de 9 anys

Compatriotes:

Que no ens imposin, també en aquest fòrum, el LEPE (Lengua Española Propia de España...), també conegut a l'Aragó amb el nom de LAPOLLA (Lengua Aragonesa Propia de Otros Lindos Lugares de Aragón...) *. Deixem sense respondre ni valorar els comentaris escrits en "la llengua cooficial distinta del català" ** i si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí el foraster no és útil ni necessari o, dit d'una altra manera, no permetem que ningú -evidentment mal educat- pugui considerar el català com inútil i innecessari ni que pugui prescindir d'aquest idioma en el territori on és l'única llengua pròpia.

*S'ha d'advertir que aquestes denominacions no són un menyspreu a la llengua castellana ni tampoc als espanyols en general, sinó un "homenatge" adreçat només als espanyols que, avui (2-9-2014), continuen anomenant el català com -i això no és broma- LAPAO (segons ells: Lengua Aragonesa Propia del Área Oriental).

**Un altre "homenatge", aquest pic a en Rafel Bosch que va utilitzar aquesta fórmula per tal d'amagar el nom de la nostra llengua.

Valoració:9menosmas
Per Oriol, fa mes de 9 anys

Y los Pujol y demás nacionalistas roban y roban!,

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente