algo de nubes
  • Màx: 12.72°
  • Mín: 7.77°
12°

La primera jornada de vaga educativa del curs, el 15 de setembre

L'Auditori de Porreres ple a vessar. | Pere Bota

L'Assemblea de Docents reunida aquest divendres a l'Auditori de Porreres ha decidit fixar el dia 15, com el primer dia de la vaga educativa del curs, que començarà el pròxim 12 de setembre pels alumnes i aquest dilluns pels professors.

La proposta de vaga a l'inici de curs ha estat ratificada sense cap vot en contra per part dels assistents. A part de l'aturada a les aules s'ha convocat una concentració a les 12 hores davant el Consolat de Mar. Si bé el dia 12 ja es realitzaran accions informatives als centres aprofitant el primer dia de curs.

L'assistència a l'assemblea ha estat massiva. Gent dreta i asseguda per terra que ha vestit la camiseta verda per mostrar el compromís amb la lluita educativa que continua un any després. A més, una gran pancarta amb el lema "Stop repression" ha presidit la taula dels parlaments a l'escenari.

Les decisions adoptades per l'Assemblea de Docents a Porreres només afecten a Mallorca, ara la resta d'illes hauran de decidir si se sumen a la convocatòria. Per altra banda, alguns docents han demanat que la convocatòria de vaga també es faci extensiva a la concertada, proposta que s'haurà de debatre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente
Per joserrabieta talitauzán, fa mes de 9 anys

Guerra als renegats i als invasors!

Valoració:0menosmas
Per Pare, fa mes de 9 anys

24 negatius per aquest lloc me donen sa raó.

Salut i per una vaga ben feta a veure quin temps dura sense parides ni trucs des vostres.

Valoració:0menosmas
Per Lourdes, fa mes de 9 anys

Recaptador, si tengués que agafar tots es billets de Sa Caixa B de TOTS es partits polítics me faria rica. Peró me conform amb tots es dobbers que desde Catalunya vos regalen.

Valoració:1menosmas
Per carlos, fa mes de 9 anys

Transcriptor ||*|| , si recurrim a en Jaume I rei de Aragó, Valenci, Mallorcas, comte de Barcelona, Urgel... deberíes sabé que s'actual provinci de Tarragona y gran part de Lleida era del reyne d'aragó no dels comtats catalans y més tart es varen es varen integrá al conjunt administratiu del Gran Consell (o Generalitat) per ordre del rei d'Aragó Ferrán el Católic al 1496, per tant en tot cas seríen aquest territoris legítims d'aragó y no a sen revés

Valoració:-1menosmas
Per Recaptador, fa mes de 9 anys

Lourdes, a dins els sobres en B d'algun partit polític segur que hi haurà algun bitlletet que, si te va bé, pot servir per pagar-te s'al.lota. T'ho has guanyat !!!

Valoració:1menosmas
Per FORA, fa mes de 9 anys

NO A LA IBIZA GRAND PRIX.

EN PERILL LA FAUNA I MEDI AMBIENT MARÍ.

BARQUES A 300 KM PER HORA FORA DE LES ILLES BALEARS.

VOLEM UN MAR LLIURE DE CONTAMINACIÓ.

Valoració:2menosmas
Per transcriptor ||*||, fa mes de 9 anys

«Catalunya no se circumscriu a les quatre províncies de la divisió administrativa espanyola sinó que abraça totes les contrades on se parla la llengua del rei En Jaume». Miquel Ferrà (1932)


http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/258699

Valoració:0menosmas
Per Lourdes, fa mes de 9 anys

Me pareix indignant i patètic lo des mestres. Han montat tot aquest pollo perque han llevat unes hores de catalá.i més que haurien de llevar! No vull que a n'es meus fills lis ensenyin es catalá de Catalunya. Ja està bé! I a mí qui me pagará s'al.lota que hauré d'agafar aquest día?? Sa "caixa de resistencia"????

Valoració:-16menosmas
Per Salvador, fa mes de 9 anys

¿ Generosidad de maestros, padres y pueblo? ¡¡Menudo morro!! ¿Sólo porque los catalanistas pierden privilegios? Son unos falsos demócratas , adoradores de la lengua catalana del llamado Principado y que no pueden consentir que el LEGÍTIMO GOBIERNO no haga lo que ellos quieren. Jamás votaré a un partido nacionalista.

Valoració:0menosmas
Per sandra, fa mes de 9 anys

Esa no es la solución y no ayudáis en nada a nuestros hijos. Sois todos una panda de vagos. Por que no habéis hecho nada en vacaciones, porque no OS encerráis en el colegio, OS lo digo yo porque no queréis trabajar y solo porque OS quitan una asignatura en catalán. Me parece patético

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente