cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 13°
13°

Els docents decidiran avui la jornada de vaga enmig del malestar de les famílies

Vídeo promocional de l'assemblea de Porreres. | Assemblea Docents Illes Balears (Youtube)

Els docents decidiran avui a l'assemblea de Porreres quin serà el dia escollit per secundar la vaga d'inici de curs. Aquest és un dels punts a tractar en una trobada decisiva que servirà per marcar si el curs 2014-15 comença amb la mateixa conflictivitat que l'anterior.

Des de l'Assemblea de Docents s'entregà aquest dilluns a la Conselleria d'Educació un document per reclamar la reobertura del diàleg i evitar que el curs torni a començar amb el mateix nivell de tensió que ara fa dotze mesos.

D'altra banda, des de la Confederació d'Associacions de Pares de Balears (COAPA) mostraren aquesta setmana el seu malestar i rebuig a què el curs comenci amb una nova vaga, “perquè s'ha mostrat ineficaç i perquè els únics perjudicats seran els nins”.

Ordre del dia:

1- Informe del comitè de vaga (hi aniran inclosos els informes de les diferents comissions de treball)

2- Jornada de vaga inici de curs.

3- Informació i concreció d'accions setembre.

4- Balanç campanya no aprovació TIL i darreres novetats.

5- Presentació web comissió pedagògica.

6- Presentació nova imatge blog i novetats AppAssemblea.

7- Torn obert de paraula.

La comunitat educativa està convocada a les 18 hores a l'Auditori de Porreres. En acabar l'assemblea hi haurà sopar a pa i taleca al parc de n'Hereveta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Tomeu, fa mes de 9 anys

Continuem junts pares, mestres i alumnes per endorrocar la feixistarra dictadura espanyolista dels TILibans renegats i submisos al madrileñufo talibauzán.
Derrotem a les urnes les gaviotes carronyeres el 2015!

Valoració:3menosmas
Per EL CORREO DEL ZAR, fa mes de 9 anys

LA CONSELLERIA DE EDUCACIÓN DISPONDRÁ PARA EL NUEVO CURSO ESCOLAR 2014-15, DE 298 AUXILIARES DE CONVERSACIÓN MÁS (EL CURSO PASADO FUERON 142), PARA LA IMPLANTACIÓN DEL TRATAMIENTO INTEGRAL DE LENGUAS (TIL).

Valoració:0menosmas
Per padre, fa mes de 9 anys

En Cataluña, los separatistas llevan muchos años fabricando humor con el temor de los demás, y esto se pega hasta en las aulas....

Valoració:0menosmas
Per exsindicalero, fa mes de 9 anys

Si observais el logotipo de estos supuestos enseñantes (lucha con el puño) me recuerdan a los de la CNT, pobres crios.....vasta ya de adoctrinamiento en las aulas en el S. XXI

Valoració:-2menosmas
Per profesor, fa mes de 9 anys

A algunos docentes (llámese el grueso dirigente asambleario de este escenario variopinto) no les preocupan en absoluto los chavales, sólo les interesa asegurar su poltrona a través de una surrealista lucha que tiene como escaparate el victimismo lingüistico.

Valoració:-4menosmas
Per Alerta!, fa mes de 9 anys

En Bauzá intenta per tots els mitjàns, que els docents fassin una altra vaga i com més llarga millor. A ell, malgrat digui que el contrari els níns i adolescents li importen un cogombre i hodemostra amb el fet de que no té cap fill, ni biològic ni adoptat. I a les portes d´unes eleccións, els ciutadàns que han hagut de deixar els seus fills a casa dels avis, o jugant al fútbol pel carrer, els desesperaria i ja no donarien el seu vot, a cap partit que hagi donat suport a la vaga, fet que malgrat no anàssin a votar, farien guanyar el PP.

Valoració:-3menosmas
Per Salvador, fa mes de 9 anys

La inmersión lingüística, patrocinada y mantenida por los pro-catalanistas y la Sra.Munar, con la colaboración fundamental de Cañellas y Matas (Decreto de "mínimos", que en la práctica era de máximos), es la base del desastre educativo actual. Se ha idolatrado la lengua catalana hasta tal punto que se ignora que todo español tiene el derecho a usar la lengua castellana.

Valoració:-3menosmas
Per Mallorquí Supervivent, fa mes de 9 anys

Els partits PPancastellanistes només fan que crear problemes i fer polítiques antimallorquines.

Votam partits mallorquins que depengan dels mallorquins i no de Madrid.

Si sou de dretes votau el PI (Proposta per les Illes)
i si sou d'esquerres i estimau les illes Balears votau MÉS per Mallorca.

Defensam els nostres interessos econòmics, sa nostra educació, drets socials, culturals i de tot tipus votam partits d'aquí que lluitin ,de veres, per lo nostro.

Valoració:17menosmas
Per replicante, fa mes de 9 anys

Qué falta de respeto a la obra de RIdely Scott.

Valoració:0menosmas
Per La meva opinió, fa mes de 9 anys

Jo crec que seria miloor no fer vaga, ja que els pares es comencen a cansar i podria ser una trampa electoral. Crec que és millor tenir un poc de paciència i procurar "no escoltar molt les ordres"

Valoració:-5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente