cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 15°
17°

Jutjaran un apoderat que dugué la camiseta de Crida a les Eleccions Europees

Gelabert, el dia dels comicis europeus amb la camiseta reivindicativa. | E. Ballestero

Els Jutjats d'Inca acolliran el proper 8 de setembre una vista per la denúncia plantejada contra Toni Gelabert, que havia estat designat apoderat en les passades Eleccions Europees del 25 de maig i va acudir al col·legi electoral vestint una camiseta de la Plataforma educativa Crida.

L'entitat Padrines i padrins flautes de Mallorca ha anunciat en un comunicat que acudirà als jutjats a manifestar el seu suport al denunciat, el jubilat Toni Gelabert.

Segons l'entitat, Gelabert va ser denunciat per negar-se a llevar-se la camiseta, malgrat que havia renunciat com apoderat, i s'enfronta a una sanció.

Per això, la plataforma de 'iaioflautes' acudirà als jutjats «lluint la camiseta verda» per recolzar a l'afectat.

El dia de les eleccions europees van ser interposades cinc denúncies relacionades amb l'ús de les camisetes reivindicatives que podria incomplir la normativa electoral, a col·legis electorals de Palma, Sineu, Inca, Puigpunyent i Alaior, segons va informar la Delegació del Govern a Balears.

La Junta Provincial Electoral va acordar considerar «indirectament constitutiu de propaganda electoral» l'ús de diversos membres de meses electorals de les illes de camisetes al·lusives al conflicte educatiu i va aplicar el mateix criteri a apoderats i interventors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pau Coll, fa mes de 9 anys

Ses lleis han de ser iguals per tots, si se junta electoral va dir que no se podian lluí se cumplex i ja está, le resta son collonades amb ganas de protagonisma, au idò, jutjat i si es posible condemnat, per capdefava.

Las leyes han de ser iguales para todos, si la junta electoral dijo que no se podian lucir, se cumple y listos, el resto son tonterias con afan de protagonismo, pues ahí lo tienes, juzgado y a ser posible condenado, por tonto.

Y ahora entrad los extremistas, anarquistas, separatistas, independentistas a insultar y así vemos el tipo de educación de la que haacceis gala.

Valoració:-1menosmas
Per Qui parla de Venessuela?, fa mes de 9 anys

Aquest fet tan "democràtic" s´ha de fer saber a tota Europa. Obrim una petició a Change Org i li feim donar la volta a tot Internet?

Valoració:17menosmas
Per República de les Illes Balears, fa mes de 9 anys

Quan el que vol la gent es mes democràcia i més participació torna el PP amb més autoritarisme i tribunals nomenats a dit. Això cada dia sembla més una dictadura.

Construïm entre totes i tots una Mallorca sostenible, solidària i sobirana. T'hi apuntes?

Valoració:13menosmas
Per bernadet, fa mes de 9 anys

Anar per la vida en pla "heroi lluitador" té aquests petits inconvenients.
Au, bescollada!

Valoració:-20menosmas
Per unaperaqui, fa mes de 9 anys

No es pot dur propaganda política... de quan ençà una camiseta verda que diu "crida" i que és d'un tema dels docents és propaganda política? Quin partit és "crida"? I si un altra en du una que diu "bufa", també el jutjaran?

El significat que qui observa la camiseta li doni no vol dir que sigui il·legal, i és aberrant que ho hagin admès a judici.

Valoració:21menosmas
Per Aquí en català!, fa mes de 9 anys

Compatriotes:

Que no ens imposin, també en aquest fòrum, el LEPE (Lengua Española Propia de España...), també conegut a l'Aragó amb el nom de LAPOLLA (Lengua Aragonesa Propia de Otros Lindos Lugares de Aragón...) *. Deixem sense respondre ni valorar els comentaris escrits en "la llengua cooficial distinta del català" ** i si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí el foraster no és útil ni necessari o, dit d'una altra manera, no permetem que ningú -evidentment mal educat- pugui considerar el català com inútil i innecessari ni que pugui prescindir d'aquest idioma en el territori on és l'única llengua pròpia.

*S'ha d'advertir que aquestes denominacions no són un menyspreu a la llengua castellana ni tampoc als espanyols en general, sinó un "homenatge" adreçat només als espanyols que, avui (22-8-2014), continuen anomenant el català com -i això no és broma- LAPAO (segons ells: Lengua Aragonesa Propia del Área Oriental).

**Un altre "homenatge", aquest pic a en Rafel Bosch que va utilitzar aquesta fórmula per tal d'amagar el nom de la nostra llengua.

Valoració:7menosmas
Per Salvador, fa mes de 9 anys

La ley está muy clara y debe cumplirse. Tenemos una justicia demasiado blandengue y por ello esos catalanistas hacen lo que quieren. Ahora tendrían que condenar a este señor ,por lo menos, a una buena multa. Total, no le pasará nada, ya que pagaría el conocido holding catalanufo (OCB,STEI, amiguetes de Palou-Sastre, etc.)

Valoració:-6menosmas
Per remigio III, fa mes de 9 anys

Som o no som una colònia de madrid? Amb el dret a decidir tindríem representants que ens escoltarien i defensarien els interessos ciutadans. Amb el franquisme no tenim res a fer. Necessitem Cascs Blaus i jutges democràtics europeus. !!Necessitem el dret a decidir ja¡¡

Valoració:20menosmas
Per Pep, fa mes de 9 anys

I en Bauçà, fent campanya explícita del PP per la tele, no el varen jutjar?

Valoració:31menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente