algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 15°
15°

MÉS proposa deduccions fiscals per donacions a la investigació

5819
MÉS assegura que vol impulsar una nova economia “basada en la investigació, la innovació i la societat del coneixement”. | Arxiu

Més per Mallorca ha proposat deduccions fiscals per donacions a la investigació. El grup parlamentari ha presentat una proposició de llei que intenta una deducció del 25% per aquestes partides. Els ecosobiranistes consideren que el sector de la recerca necessita “un impuls important”.

Miquel Àngel Mas, diputat de MÉS, ha explicat que Balears presenta una de les taxes més baixes en inversió en l'àmbit europeu. “Aquest fet ens situa en un model econòmic de poca productivitat, però creiem que és possible estimular aquestes inversions en investigació i recerca", ha assegurat.

El diputat ha afirmat que el seu partit vol impulsar una nova economia “basada en la investigació, la innovació i la societat del coneixement”. “És l'economia del futur, que genera llocs de treball estables, qualificats i major productivitat; volem que els nostres enginyers també puguin fer feina a Balears”, ha assegurat.

Deducció fiscal
El representant ecosobiranista ha proposat que aquesta deducció fiscal s'apliqui en les inversions que es facin en els centres de recerca perquè és conscient de la limitació dels pressuposts públics que "no poden arribar a generar l'estímul necessari perquè aquestes investigacions contribueixin al desenvolupament productiu, social i industrial".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per X, fa mes de 9 anys

La idea està molt bé. Passa que ho han de dur a terme quan formen part del govern.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente