nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
15°

Nel Martí (MÉS): “El decret per imposar el projecte TIL és un nou cop d’estat a l’educació”

5791
Per a Martí, la imposició no és la fórmula adient per a gestionar l'educació. | J. Torres

El diputat menorquí de MÉS, Nel Martí, ha plasmat avui el seu rebuig al decret publicat al BOIB per la Conselleria d'Educació que persegueix imposar el TIL en aquells centre educatius on els seus claustres l’han rebutjat. Sobre això, el representant de Més per Menorca al Parlament creu que aquest decret “és un nou cop d’estat a l’educació de les illes”.

“La consellera Camps i el president Bauzá imposen la seva doctrina en contra dels professors”, diu Martí en un apunt al seu blog, i afegeix que des del seu grup parlamentari lamenten la “befa” del Govern cap al professorat i els centres educatius, molts dels quals han convocat els seus claustres per a rebutjar el TIL imposat per part del Govern del PP fins a tres vegades.

“Camps gestiona l’educació tota sola i en contra dels professors. Aquest darrer decret va en contra de la professionalitat i la independència dels centres educatius", assegura Martí, a banda d'indicar que aquesta última mesura l’únic que aconseguirà és seguir creant malestar i encalentir l’inici del nou curs escolar.

“Mai l’educació de les Illes Balears s’havia governat a cop de decret. Un model educatiu imposat per decret és un model mort, sense futur i anti-educatiu", finalitza el diputat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Bosquimà, fa mes de 9 anys

En tot cas és un cop d'estat de fireta perquè legalment no val una merda. Això s'arregla amb un claustre ja que, curiosament, la LOMCE empara la comunitat educativa contra aquesta banda d'ineptes, tot esperant que es dicti sentència sobre la llufa del TIL i posi a cadascú al lloc que li pertoca.

Valoració:1menosmas
Per Nelly, fa mes de 9 anys

Que es de beneit aquest panca menorqui...

Valoració:-8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente