algo de nubes
  • Màx: 16.17°
  • Mín: 7.61°
16°

El PSIB remarca que Matas va convertir el Govern en un «supermercat de la corrupció»

Les reaccions a l'ingrés a presó de l'expresident del Govern i exministre de Medi Ambient, Jaume Matas, no es feren esperar gaire. El mateix dilluns horabaixa fonts del PSIB recordaren que Matas va convertir l'Executiu en un «supermercat de la corrupció», i expressaren satisfacció per la mesura.

En aquest sentit, el secretari de Política Autonòmica i Coordinació dels socialistes balears, Cosme Bonet, destacà la bona notícia que representa que «l'Estat de Dret s'apliqui amb tota la força i amb totes les conseqüències per a tots, no importa quin càrrec tingui o hagi tingut».

D'altra banda, Bonet assegurà que també hi ha una certa «tristesa» pel fet que «Matas hagi tacat els càrrecs institucionals que va ostentar», sobretot el de president del Govern per espai de set anys, «vinculant-lo a un sistema de corrupció generalitzada que va fomentar des del Govern».

Referent a això, Bonet s'ha referit a l'època en la qual Matas va liderar el PP de les Illes Balears i el Govern, un temps del qual hi ha uns «efectes que seguirem pagant», afirmà, en referència al «descrèdit» de la política i de les institucions de govern.

«Una bona notícia»
Així mateix, el líder del PSOE, Pedro Sánchez, també valorà la notícia, i assegurà que amb l'ingrés penitenciari de l'exmandatari balear «s'ha fet justícia» i per tant es tracta d'«una bona notícia».

Sánchez es referí al tema en la conferència de premsa que oferí al final de la seva reunió amb el president espanyol, Mariano Rajoy, al Palau de la Moncloa.

El secretari general del PSOE assegurà que no hi havia hagut cap comentari sobre aquest assumpte en la seva entrevista amb Rajoy i recalcà el seu respecte absolut a la Justícia. «En aquest cas, per tot allò que hem anat sabent, sembla que sí s'ha fet justícia», afirmà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.