algo de nubes
  • Màx: 15.55°
  • Mín: 7.61°
15°

Pujol demana perdó per tenir doblers a l'estranger sense regularitzar

Pujol durant una visita a Palma.

L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol ha anunciat aquest divendres que «durant els últims dies» la seva família ha regularitzat els seus comptes a l'exterior, uns doblers que no ha quantificat i que, ha dit, provenen d'una herència del 1980.

En un comunicat, ha explicat que els doblers provenen d'una herència que va rebre la família el setembre del 1980 després de la mort del seu pare, Florenci Pujol i Brugat, i els fons dels quals van ser destinats a la seva dona, Marta Ferrusola, i als seus set fills.

Pujol assenyala que, tot i que «la seva consciència i el seu càrrec li empenyien a rebutjar aquesta herència», no ho va fer per respectar la voluntat de destinar aquests fons a la seva família, i demana perdó a aquells que s'hagin pogut sentir defraudats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Mallork, fa mes de 9 anys

Aixó no es questió de perdó o no, a de restituir a les arques publiques el que correspon, ara per ara arques espanyoles. Despres s'ha de saber la procedencia de tans milions. Finalment el mal que ha fet al seu pais (Catalunya), dificilment s'arregla demanant perdó. La decepció esmolt gran. Tambe vull afegir que la familia >Pujol es la familia Pujol, no identifiqueu una ideología amb una persona. Pujol no es Catalunya. Com Espanya no es el finançament irregular del PP, ni Gurtel, ni Barcenas ni Eres andalusos ni el Gal del Psoe. El nacionalisme catalá està decebut, peró no crec que es pugui identificar amb la malifeta d'un senyor que fins fa poc teniem per un gran politic, tan els ideologicament propers com els altres.

Valoració:0menosmas
Per Pujolete, fa mes de 9 anys

Madrit ens robaaaaaa!!

Valoració:0menosmas
Per Estado de corrupción, fa mes de 9 anys

Catalanes: ahora más que nunca debéis confiar en PP (Gürtel), PSOE (EREs), C's (Cañas) y la monarquía (Nóos). Y en el sistema que lo permite

El 2010 es descobriren a Suïssa 1.500 ciutadans de l'Estat espanyol amb comptes opacs per valor de 8.000 Milions d'Euros. El PP encara protegeix els seus noms.

Rajoy, Bauzá, Matas, Rato, Juan Carlos, Undargarin, Felipe VI... riuen, eso no es na,

Valoració:0menosmas
Per "Castella mos roba", fa mes de 9 anys

He llegit dues vegades el text i no entenc lo que
féu malament.
Si els doblers eren seus, ès lògic que se los quedi.
I si els doblers eren per els seus fills ès lògic que
protegeixi els doblers de la voracitat dels castellans i no acabin pagant una mariscada per els castellans de la part de Andalusia i Extremadura i los dugui a l'estranger o los amagui.
Crec que són els castellans els qui han de restituir
els doblers que mos han robat des de segles.
Els castellans sempre han viscut de las "parias".

Valoració:-2menosmas
Per grande in statura, fa mes de 9 anys

Pujol sei grande, anche di statura.

Valoració:0menosmas
Per Si i no, fa mes de 9 anys

Molt mal fet, això de dur-se´n els doblers fora, però és molt sospitós que tot això surti precisament ara, quan Catalunya prepara la seva auto-determionació.

Valoració:0menosmas
Per Grupo d'Acció Baléà (G.A.B.), fa mes de 9 anys

Però que deys, presuntament aquest pobre hòmo lo unic qu'ha fet es gordà es dobbés a bòn recaudo, ¿o es que no vos enrecordau de sa famosa paraula d'ets independentistes "España ens ròba". ¿Qué raro, no?, tant patriòtic y tant defensó d'ets imaginaris "paíssos" catalans y llevònses no declara es ¿séus? dobbés a sa gran Generalitat de Cataluña.
Àu venga señó Pujol, ara ja domés mos falta que digui que vostê es un bòn samarita y que per axò aquests dobbés estàn a s'esterengé, per axí porê obrí embaxadas d'un país inetsistent y per enseñà sa gran "llengua" catalana a tot arreu d'el mon.

Patètic y vergoños.

Valoració:-2menosmas
Per Independentista de fa anys, fa mes de 9 anys

Ara ja sabem perquè en Pujol sempre va frenar l'independentisme

Valoració:5menosmas
Per res, fa mes de 9 anys

Airvespra,donaven sa segona part de "900" hi ha un "camisa negra" de nom Atila,bon-al-lot, que va venir a Espanya i va escampar llet per tota sa peninsula, i avui veim el resultat.
Dretas Fatxas, no gràcies.

Valoració:-1menosmas
Per gran patriota, fa mes de 9 anys

El amor a Cataluña empieza por ahí, llevándose "els calés" al extranjero. Sus hijos lo demuestran cada día; han aprendido la lección.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente