algo de nubes
  • Màx: 18.56°
  • Mín: 8.69°
18°

El primer tinent de batle d'Eivissa també dimiteix i entregarà l'acta de regidor

Pilar Marí i Joan Mayans durant una roda de premsa al capdavant del consistori d'Eivissa. Els dos regidors populars abandonen el seu càrrec. | Arxiu

Joan Mayans, primer tinent de batle d'Eivissa, ha dimitit aquest dissabte, renunciant a tots els seus càrrecs en l'Ajuntament de Vila. El representant del PP ha anunciat que, a més, lliurarà la seva acta de regidor.

La decisió de Mayans es produeix després de la renúncia de la batlessa Pilar Marí, que divendres va presentar la seva “dimissió irrevocable”. Marí assegurà que abandona perquè l'Ajuntament “recuperi la normalitat”.

Mayans, per part seva, ha assegurat que el motiu de la seva dimissió és “el cansament que patesc per veure aquest espectacle i formar part d'ell”. “No té massa solució i som en un vaixell que ni el partit no sap on traslladar”, ha assegurat.

Sense suports
Les dimissions es produeixen després de la publicació, aquesta setmana, de diversos missatges on la batlessa criticava Vicent Serra i José Ramon Bauzá, dirigents del PP d'Eivissa i el Balear. El primer tinent de batle ha assegurat que “no sent el suport del partit” i que és el moment propici per renunciar, perquè “no és lògic ni normal” continuar en el càrrec.

Mayans ha insistit que Marí ha deixat el càrrec “d'una manera elegant” i ha assegurat que “en anar jo el següent en la llista, renuncii a la meva acta”. El popular ha dit, també, que el va "sorprendre" la decisió de la batlessa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ..., fa mes de 9 anys

SÍ:

a l'Ajuntament de Vila

a la llista

NO:

en l'Ajuntament de Vila

en la llista

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente