algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

La batlessa d'Eivissa dimiteix

Imatge d'arxiu de Marí. | (c) Sergio G. Canizares

La batlessa d'Eivissa, la popular Pilar Marí, ha anunciat aquest divendres que presenta la seva «dimissió irrevocable» del càrrec i que deixa la corporació municipal en renunciar a la seva acta de regidora.

Marí ha assegurat que formalitzarà la seva dimissió la setmana que ve i que abandona la batlia «perquè l'Ajuntament d'Eivissa recuperi la normalitat el més aviat possible i es pugui seguir treballant pel bé de la ciutat».

L'encara batlessa havia posat el dimecres el seu càrrec a disposició del PP després de la dimissió de la regidora de Cultura, Lina Sansano, que es va negar a lliurar la seva acta de regidora i va passar a l'oposició.

Aquest fet, que l'edil va justificar en la presumpta persecució per part de Marí, va deixar amb 9 regidors el grup municipal del PP i el PREF, que ja estava en minoria en un consistori amb 21 representants.

El comitè de direcció del PP d'Eivissa havia convocat per aquest dissabte una reunió en què anava a analitzar la situació que travessa la governabilitat de l'Ajuntament de la capital pitiüsa i decidir sobre la continuïtat de la seva batlessa.

«Si la situació és insostenible i cal anar-se'n, marxo», va afirmar Marí dimecres després d'anunciar la seva dimissió la regidora de Cultura, que va culpar directament a l'alcaldessa de la seva marxa.

Avui mateix havia demanat la dimissió de la primera edil la presidenta de la Junta Local del PP d'Eivissa, Carmen Domínguez.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.