nubes dispersas
  • Màx: 18.27°
  • Mín: 13.93°
18°

Camps cerca signar avui el pacte d'estabilitat d'interins 'in extremis'

Estarellas amb els dos directors generals, Bartomeu Isern i Isabel Cerdà. | J. TORRES

La Conselleria d'Educació, que dirigeix Joana Maria Camps, cerca signar avui, in extremis, amb els sindicats, el pacte d'estabilitat d'interins que ha aconseguit fins i tot situar els agents socials en posicions totalment enfrontades.

Els partidaris d'acceptar el pacte que proposa Educació són Anpe i l'STEI-i, després de consultar als seus afiliats, ara bé, segons el secretari general de l'STEI-i, Biel Caldentey, “hi ha dues condicions per arribar a un acord, que les places de B2 quedin fora del pacte i que Educació vulgui negociar el calendari d'aplicació del Tractament Integrat de Llengües (TIL)”.

La proposta de pacte que contempla 1.400 places no està recolzada, en canvi, per UGT i FECOO. Aquests darrers es mostren partidaris que el pacte contempli les places amb requisit d'un B2 i d'incloure un pla de formació perquè es doni temps als docents a obtenir el nivell necessari. És per això, que tot i les maniobres de la Conselleria d'Educació d'aquesta setmana per intentar acostar posicions in extremis i poder aconseguir la signatura de tots els sindicats, el secretari general de la FECOO, Toni Baos, considera que “no arriben a temps a incloure'ns al pacte”. Educació necessita després de tots els conflictes tancar el curs, com a mínim, amb una mostra de què alguna cosa està canviant i que la Conselleria d'Educació és realment un òrgan negociador.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per substitut, fa mes de 9 anys

Joana, en aquesta assemblea quants de vots varen ser a favor i quants en contra?

Valoració:0menosmas
Per Joana M. E., fa mes de 9 anys

Jo vaig anar a l'Assemblea d'ahir a Palma i la majoria varem votar a favor del Pacte.
Però això no agrada sentir-ho...

Valoració:-1menosmas
Per unaperaquI, fa mes de 9 anys

No han de negociar "les rebaixes"! No han de signar res que vagi en contra del que vol l'assemblea de docents i llestos.

Mai es podrà demostrar que aquesta conselleria és un òrgan negociador simplement perquè no ho és, i no es pot demostrar allò que no existeix. Si la conselleria vol desbarats, que no els signin i llestos. I a mem què passa després.

Lluita fins al final, sindicats, siau el que se suposa que sou.

Valoració:5menosmas
Per Sac de gemecs, fa mes de 9 anys

Me'n faré una ampliació d'aquesta foto i hi jugaré a dards. Serà una disfrutada!

Valoració:5menosmas
Per Somera Rossa, fa mes de 9 anys

Si l'STEI signa, ja pot donar per perdudes les properes eleccions sindicals. Caldentey, si signes, seràs un venut. Tu mateix. Se t'haurà acabat el xollo. L'assemblea de docents et menjarà a picades d'agulla.

Valoració:11menosmas
Per Toni, fa mes de 9 anys

Això de què se demani un temps per poder obtenir el B2 és de vergonya, entre d'altres motius, perquè ja duim dos anys "regalant" el B2 i qualsevol amb un mínim interès s'ho pot haver tret, fins i tot a distància i a través dels propis sindicats, i, a més, perquè si deim des del dia zero que el B2 no és un nivell adequat, aleshores el que caldrà és ser realment seriosos i exigir el C2. No obstant això, ara que ho pens, per ventura també, trobarien la via per regalar-lo.

Valoració:2menosmas
Per substitut, fa mes de 9 anys

Millora de les condicions sociolaborals: readmissió dels docents cessats dia 30 de juny.

Si hem estat bons per fer feina durant el curs, també som bons per estar contractats durant l'estiu com la resta de professors.

Interins sense contracte
facebook.com/SenseContracte

Valoració:11menosmas
Per Arrom, fa mes de 9 anys


Sindicalistas en proces de corrupcio a la vista ! PERILL.!

Valoració:9menosmas
Per Tomeu, fa mes de 9 anys

Aquets tres "pistoleros", volen signar qualsevol cosa per poder dir que tot va bé. Però per molt de temps es recordarà aquesta etapa com la més fosca de la democracia, i la guerra en contra de l'educació.
M'agradaria veure la cara d'aquets "personajillos" si un dia han de tornar al seu lloc de feina, cosa que segurament no pensen fer.
Vos imaginau al cap pelat davant un grup de nins ?
Yo no lo veo.

Valoració:16menosmas
Per iets, fa mes de 9 anys

Senyors del Sindicat de Treballadors de les Illes Balears mirau la vostra web, textualment diu "No al TIL". No diu per una negociació del calendari d'aplicació, diu el que diu
A qui voleu enganar?

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente