algo de nubes
  • Màx: 20.06°
  • Mín: 12.82°
20°

Directors "imposats" i equips directius "incomplets" als centres

Camps en una imatge d'arxiu.

L'Assemblea de Docents ha denunciat aquest dimarts la “imposició” dels nous equips directius en alguns centres i que en molts casos estan “incomplets”, tot i que la normativa obliga a formalitzar els càrrecs directius abans del 20 de juny.

Alguns d'aquests centres on s'estan produint aquests casos són l'IES Binissalem o l'IES Sineu on el nou director, Pere Mas, no s'atreví ni a davallar del cotxe, amb l'excusa que “l'havien cridat des de Conselleria urgentment”.

A un centre de Bunyola Conselleria hi ha enviat com a directora una 'assessora TIL' i una cap d'estudis, també de Primària, quan el que necessiten són mestres d'Infantil, segons denuncien des de l'Assemblea.

Claustre extraordinari a l'IES Francesc de Borja Moll
Aquest dimarts s'ha celebrat un claustre extraordinari a l'IES Francesc de Borja Moll per mostrar el seu rebuig a un nou equip directiu imposat des d'Educació. Al claustre ha manifestat durant la reunió “el nostre rebuig a aquest nomenament. Tot i així, i al marge de consideracions personals cap al candidat nomenat. Creim que ha de ser plenament conscient d’aquest rebuig i conflictivitat que genera la seva decisió, i que per tant, haurà d’afrontar com a responsable d’aquesta situació provocada”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per anticatalufet, fa mes de 9 anys

Antes si que habia imposición catalanista en las aulas...

Valoració:1menosmas
Per remigio III, fa mes de 9 anys

No es pot estimar qui el destrueix, el maltracta i imposa per la força la seva presència. Hui, hem de lamentar la nova imposició d'un rei madrileny, de llinatge franquista, esdevingut per la raó de la força. La mateixa que ampren per a crear-nos mal viure. Tot el que estem vivint no passa de ser una conseqüència més del genocidi franquista. Necessitem el dret a decidir ja. Amb ell tot açò no passaria, perquè si ens maltracten decidiríem seguir el nostre camí tot sol. Forasters vindran que de casa ens trauran.

Valoració:21menosmas
Per Aquí, en català!, fa mes de 9 anys

Compatriotes:

Que no ens imposin, també en aquest fòrum, el LEPE (Lengua Española Propia de España...), també conegut a l'Aragó amb el nom de LAPOLLA (Lengua Aragonesa Propia de Otros Lindos Lugares de Aragón...) *. Deixem sense respondre ni valorar els comentaris escrits en "la llengua cooficial distinta del català" ** i si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí el foraster no és útil ni necessari o, dit d'una altra manera, no permetem que ningú -evidentment mal educat- pugui considerar el català com inútil i innecessari ni que pugui prescindir d'aquest idioma en el territori on és l'única llengua pròpia.

*S'ha d'advertir que aquestes denominacions no són un menyspreu a la llengua castellana ni tampoc als espanyols en general, sinó un "homenatge" adreçat només als espanyols que, avui (2-7-2014), continuen anomenant el català com -i això no és broma- LAPAO (segons ells: Lengua Aragonesa Propia del Área Oriental).

**Un altre "homenatge", aquest pic a en Rafel Bosch que va utilitzar aquesta fórmula per tal d'amagar el nom de la nostra llengua.

Valoració:17menosmas
Per Sa madona de sa plaça, fa mes de 9 anys

Visca l'escola Mestre Colom de Bunyola, ni TILS ni WERTS!! Fora feixistes a les escoles.
Ànims i força a totes i a tots!!

Valoració:27menosmas
Per calamardo, fa mes de 9 anys

Creo, si no lo llevo mal, que han tenido oportunidad de presentar proyecto y de ofrecer candidato voluntario, al no haber sido el caso la Consejería, al ser un nombramiento extraordinario puede poner a quien le salga de los cataplines, pese a quien pese.Ojo al dato con la noticia, el día 27 en el IES Binissalem ya no había nadie. Más de dos meses de vacaciones y encima se quejan. Que hagan huelga y manifestaciones en julio y en agosto y cada día se concentres de 10 a 13 horas delante de la Consejería con un sol de justicia. No, estarán en la playita o de viaje cobrando su sueldo mientras nosotros nos deslomamos trabajando bajo el sol. Vergüenza ajena´es lo que deberían tener SINVERGUENZAS

Valoració:0menosmas
Per Pep, fa mes de 9 anys

Us enrcordau d'aquella dita que parla "d'una màniga de guardapits".

Valoració:31menosmas
Per Pep, fa mes de 9 anys

En "defelalitxsom" és un d'aquests que diu que valencià, ... català, ... balear, .... etc. I llavors resta gojós de l'espanyol que es parla per mig món.

Valoració:27menosmas
Per vicari pou, fa mes de 9 anys

Ai aquesta genteta. Com q veuen q els queda manco d'un any, han posat en marxa la política d terra cremada i no volen deixar res dempeus a educació. Pobres criatures, són cim nins petits q volen rompre la jugueta...

Valoració:36menosmas
Per Demursiaets, fa mes de 9 anys

I qui era un dels científics experts?. Dons el secretario queneral de s´academi bálálá. Comprau paper de popó, qué surt més barato.

Valoració:30menosmas
Per otro, fa mes de 9 anys

Jordi, te repites como la morcilla, o lo haces para hacerte oir....

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente