algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Camps satisfeta amb els 23 milions que rebrà Balears per aplicar la LOMQE

Camps durant la trobada d'avui a Madrid. | Conselleria d'Educació

La consellera d'Educació, Cultura i Universitats, Joana Maria Camps, acompanyada per la directora general d'Ordenació, Innovació i Formació Professional, Isabel Cerdà, ha assistit dilluns horabaixa a Madrid a la Conferència Sectorial d'Educació en la qual s'ha donat a conèixer el finançament que rebran les comunitats autònomes per a la implantació de la Llei Orgànica per a la Millora de la Qualitat Educativa (LOMQE) pel que fa a la implantació dels nous cicles de Formació Professional Bàsica i de les opcions d'ensenyaments acadèmics i ensenyaments aplicats en tercer i quart de l'educació secundària obligatòria (ESO).

Les Illes Balears rebran un total de 15.176.664,35 euros a partir del curs 2014-15, i fins al curs escolar 2016-17 per a implantar els 21 nous cicles de FP Bàsica i un total de 7.898.817,33 euros per a la implantació dels itineraris de 3r i 4t d’ESO cap a Batxillerat o cap a la Formació Professional, la qual cosa suposa un total de 23,07 milions d'euros durant els tres propers cursos escolars. Camps ha valorat de forma molt positiva l'aportació del Ministeri a Balears.

En el transcurs de la Conferència Sectorial d'Educació, presidida pel ministre d'Educació, Cultura i Esports, José Ignacio Wert, s'ha informat igualment que, i d'acord al calendari d'implantació de la LOMQE, correspon al propi Ministeri finançar la implantació de l’FP Bàsica en el primer quadrimestre del proper curs escolar pel que les Illes rebran aquest any un total d'1.062.249 euros. 

D'acord al calendari fixat, el finançament en 2015 serà de 3,2 milions d'euros; 6,4 milions en 2016 i en 2017 un total de 4,48 milions d'euros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Grimòrium, fa mes de 9 anys

Es mereix un monument que podria ser ser una esfinge. Al Born podrien posar una quinta lleona amb la seva cara. Eiiiiiiiiii!

Valoració:0menosmas
Per pepet, fa mes de 9 anys

És clar que està contenta, així podrà fer més viatges a menorca a costa dels contribuents.

Valoració:2menosmas
Per Tivasdan, fa mes de 9 anys

Visca, visca! Què vos hi posau que no n'arriba cap ni un?

Valoració:17menosmas
Per Tomeu, fa mes de 9 anys

Doblerets....
L'únic que els interessa.
Educació, gens ni mica.

Valoració:19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente