lluvia ligera
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.25°
10°

Jaume Sastre, en una «situació límit»

Jaume Sastre, durant una entrevista a TV3. | TV3

L'equip mèdic advertí a Jaume Sastre que es troba en una «situació límit», just en la jornada en la qual el docent complia 39 dies de vaga de fam.

Per això, el portaveu del gabinet de crisi, Biel Majoral, explicà que aquest dilluns a primera hora, es reunirien amb els metges i el mateix Sastre per informar de la situació i prendre una determinació. Algunes fonts indiquen que Sastre està convençut de seguir amb l'acció, mentre que el seu entorn li recomana que l'acabi.

Segons explicaren, a partir dels 40 dies de vaga de fam el cos pot patir danys irreversibles, de manera que el gabinet de crisi, integrat per familiars i persones designades en el seu moment, parlarà amb Sastre, qui té l'última paraula a l'hora de posar punt a la vaga de fam. Després de la reunió, es farà una valoració política de la situació.

Aquest diumenge, Jaume Sastre es mostrà satisfet amb la gran manifestació que es va celebrar dissabte per l'escola catalana a Barcelona, una cita en què el professor mallorquí va estar molt present.

Durant aquests 40 dies de vaga de fam a la Casa Llarga, moltes persones han mostrat el seu suport al docent i a la seva iniciativa a favor de la represa del diàleg i d'una educació de qualitat i en català.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ahimsa, fa mes de 9 anys

Els del PP -votants inclosos- que no facin tot quant sigui possible per tal d'aturar aquesta vaga de fam seran responsables d'allò que ja li ha passat i d'allò que li pugui passar a en Jaume Sastre per mor del dejuni.

Valoració:1menosmas
Per Pere, fa mes de 9 anys

Gràcies, Jaume, en nom dels nostres fills, però et necessitam viu i ple de força. Així que deixeu córrer, que nosaltres seguirem lluitant

Valoració:16menosmas
Per Cucala, fa mes de 9 anys

Sr. Bauzá, vostè es un home sense sentiments. Fred com el gel. No serveix ni per llepar les sabates de Jaume Sastre.

Valoració:15menosmas
Per I doncs, fa mes de 9 anys

Esper que Jaume Sastre deixi ja la vaga de fam i que es recuperi completament, perque ja s´ ha sacrificat massa i no volem que s´inmol.li. El que quedarà bén clar, i cap persona amb un mínim de sensibilitat, empatia i decència, sigui el que sigui el seu credo polític, podria aceptar mai la postura d´inmoivilisme presa per en Bauzà i na Camps i aquesta escopinada a la democràcia, els passarà una factura política molt cara. I si no és així, a Balears ja podem estar bén preocupats, per`que voldrá dir que estam envoltats de psicòpates.

Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente