algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Cabrer: «Armengol és la foscor i Bauzá el dia»

Bauzá i Armengol parlant als passadissos del Parlament a l'inici de la legislatura. | Joan Torres.

La portaveu del PP al Parlament balear, Mabel Cabrer, ha afirmat que la gestió política de la líder dels socialistes de Balears, Francina Armengol, representa «la nit i la foscor». En canvi, segons Cabrer, la tasca que exerceix el president José Ramón Bauzá és el dia.

Cabrer ha rebutjat d'aquesta forma les crítiques del PSIB a la gestió de Bauzá durant els seus tres anys de govern i ha dit que la gestió de l'executiu del PP és «radicalment oposada» a la del Pacte de la passada legislatura.

L'actual Govern, ha dit Cabrer, és «estable, seriós, genera ocupació, paga els deutes als proveïdors, activa l'economia, ha sanejat els comptes públics, ha assolit mantenir l'estat de benestar a Balears i genera confiança». «Tot el contrari que el Govern de la senyora Armengol i del Pacte d'Esquerres», ha manifestat la portaveu popular, qui a més s'ha estranyat que «no se li pugin els colors quan parla» a la cap dels socialistes.

En aquest sentit, la portaveu popular ha reconegut que el Govern balear «es pot equivocar i sens dubte s'equivoca», malgrat que ha afegit que la realitat és que l'actual Executiu ha assolit que el sistema no es trenqui i està traient Balears de la crisi.

Segons Cabrer, els tres anys de govern autonòmic del PP són «positius», amb xifres econòmiques que han passat de ser negatives a positives «malgrat pesi» a algú, ha insistit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per canamunt, fa mes de 9 anys

Rafa, no siguis tan ximple i no t'equivoquis, en Nadal no plorava per l'himne, plorava quan va veure l'estampa patètica de baussà i l'enfant terrible.
http://dbalears.cat/actualitat/balears/crida-fer-trending-topic-bauzadimissio.html

Valoració:4menosmas
Per canamunt, fa mes de 9 anys

Si Baussà és el blanc i Armengol el negre, entre tots dos junts fan el gris, que es la política que propugnen aquests dos partits oligàrquics que es reparteixen el pastís des de fa quasi 40 anys, tants com franco. Ja es ben hora de baratar aquesta merda de bipartidisme per donar el poder al poble.... i no vaig votar podemos.

Valoració:3menosmas
Per tanmateix, fa mes de 9 anys

Com és que permetem que ens governi tota aquesta guarda de curts!

Valoració:11menosmas
Per Tomeu, fa mes de 9 anys

Jo diria que n'armengol es la paraula i en bauza es l'ordre. Aqui MANDO Y ORDENO i ni puta cas a la gent del poble. PARA ESO SOY EL REY.

Valoració:10menosmas
Per toni, fa mes de 9 anys

Per foscor la que esteim patint aquesta legislatura ppera i la que mos arribarà en les prospeccions.

Valoració:13menosmas
Per Rafa!!, fa mes de 9 anys

Nadal llora con el himno de España. Roland Garros…: http://youtu.be/p9mrb-G2zaU

Valoració:-5menosmas
Per Dinart, fa mes de 9 anys

Aquesta es la pitjor temporada turistica en molt! O sigui que ja podeu imaginar d'aquesta gent nomes podeu esperar mentides!

Valoració:12menosmas
Per Amadeus, fa mes de 9 anys

La senyora Cabrer esta posseida!!!

Valoració:15menosmas
Per Amadeus, fa mes de 9 anys

La senyora Cabrer esta posseida!!!

Valoració:9menosmas
Per Que xaxi que és na Cabrer!, fa mes de 9 anys

Aquests del PP són uns ridículs, només li ha faltat un "guai", "por fi" o alguna cosa repija d'aquestes. Quina gent! Sort que només ens queda un any d'aguantar-los. Això sí, a les pròximes eleccions tothom a contravotar-los.

Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente