algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.89°

SATSE exigeix que Sansaloni dimiteixi en confirmar la contractació 'a dit' de l'al·lota a Son Llàtzer

5240

El sindicat d'Infermeria SATSE ha exigit la dimissió del conseller de Salut i Consum, Martí Sansaloni, després de confirmar la contractació «a dit» d'«una persona íntimament relacionada amb ell».

El sindicat afirma a una nota pública que ha comprovat la informació publicada avui per alguns mitjans, que assenyala que la parella sentimental del conseller ha estat contractada «a dit» des de fa un any com a comare en el paritori de Son Llàtzer a pesar que aquest hospital té tancada des de 2009 la borsa de contractacions del personal.

SATSE precisa que ha realitzat aquestes constatacions a través dels llistats de contractació de l'hospital Son Llàtzer i la revisió de les borses de treball. Així, la contractació s'hauria duit a terme «sense complir cap tipus de condicionament ni de requisits legals, de la manera denominada 'per currículum', que no és més que un eufemisme per a donar cobertura a la contractació absolutament arbitrària dels caps de l'hospital, és a dir, el que tradicionalment denominam 'a dit'», indica SATSE.

El sindicat afegeix que «en cap cas aquestes contractacions s'han sotmès a control sindical, ni als principis d'igualtat, mèrit i capacitat que han de regir en la contractació pública, com si ho estan els llistats de les borses d'ocupació i no existeix cap procés transparent de valoracions i selecció de currículums».

Per aquests motius, SATSE ha exigit la dimissió de Sansaloni, i el cessament immediat del director de Recursos Humans del Ib-Salut, Miquel Costa. El sindicat anuncia també cursarà en els pròxims dies una denúncia davant la Fiscalia anticorrupció, relatant els fets i amb la documentació acreditativa necessària amb la finalitat de que es depurin les responsabilitats oportunes, en cas que existeixin.

El sindicat apunta que no és el primer pic que un tema d'aquesta naturalesa s'esdevé, i recorden que han denunciat públicament en reiterades ocasions la «normalització» d'aquesta dinàmica de contractació a Son Llàtzer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per de PPena, fa mes de 9 anys

Mantenen l'estic Matas, però amb més gomina...

Valoració:0menosmas
Per Rafa!!, fa mes de 9 anys

Nadal llora con el himno de España. Roland Garros…: http://youtu.be/p9mrb-G2zaU

Valoració:-3menosmas
Per Tivasdan, fa mes de 9 anys

Si s'han acabat els borsins, que en convoquin de nous. Fa anys a SFM, en temps d'en Matas, ja feren el mateix. El problema és que tota aquesta gent, a l'hora d'unes oposicions o un futur borsí, té més mèrits que els altres per haver treballat i altres no. Tot plegat un despropòsit.

Valoració:7menosmas
Per Somera Rossa, fa mes de 9 anys

Així s'entèn que Sansaloni hagi intentat de tapar el supernegoci de la Farmàcia de Bauçà. Té què agrair-li. Un altre agafat pels c... a qui li convé callar. No fos que el president li tancàs el grifó.

Valoració:10menosmas
Per de PPena, fa mes de 9 anys

Quin govern de barruts....

Valoració:7menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 9 anys

Aquest que es dels joves, ja s'entrena per esser com els grans, a que si sr potecari.
Això confirma que per entrar al P.C.P. han de ser d'un tarannà escollit, en bon mallorquì, de pporcs i de senyors n'han de venir de casta.
Deu meu quina troppa, i no passe res, sempra ha estat aixi, i aixi seguiran, Balearics, seguiu votant P.C.P. i cualque dia vos col-locaran a dit, hi ha "enchufe" per tutom.Espanya no s'arregla n'hi volguent, perquè,?? "España va bien" no hi ha corrupciò, hi ha transparència, se fa feina en ganes, (de fotre). Jo venc de una lluita molt llarga i constant.
¿¡AY¡ perque serveixen els mèrits ???mmmmmmenant el PCP, crec que de res, ¡ be ! la consellera Camps ho deu saber mmmmmmmmmm.

Valoració:6menosmas
Per Antelm, fa mes de 9 anys

A Petra que el coneixen diván que el xuclar li ve de mena

Valoració:12menosmas
Per Ca de bou, fa mes de 9 anys

I pareixia gairebé el més encertat de tots... No és res que faci feina quan els altres no en fan, ni possibilitats de fer-ne. És que el dia que hi hagi oposicions, que n'hi haurà algun dia, aquesta colla que ara fan feina amb aquestes condicions, tendran un munt de puntuació, que els altres no tendran. I entreran com a funcionaris els més descansats del món. Deman que el dia que hi hai oposicions, siguin totalment lliures i no es tenguin en compte els serveis. És una vergonya!

Valoració:18menosmas
Per Podrem amb ells!!!, fa mes de 9 anys

A les properes eleccions podrem amb tota aquesta gent. Fins llavors hem de fer una crida a votar!!!

Valoració:19menosmas
Per Joana Maria, fa mes de 9 anys

Que fort!

Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente