algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
15°

El Govern apel·la al sentit comú de Sastre perquè «no és una situació agradable»

Taula redona sobre l'educació celebrada recentment a Palma. | Teresa Ayuga.

El Govern ha apel·lat aquest divendres al «sentit comú» de Jaume Sastre, el docent que duu 30 dies en vaga de fam per a reclamar al president José Ramón Bauzá que s'assegui a negociar amb la comunitat educativa, i ha recordat, novament, que l'«interlocutor» de l'Executiu en aquesta matèria és la Conselleria d'Educació Cultura i Universitats.

La portaveu de l'Executiu, Núria Riera, ha reiterat que el departament de Joana Maria Camps és a qui correspon tractar els temes educatius, i tanmateix ha mostrat el seu «respecte» a la «decisió individual» de Sastre. «Apel·lem al sentit comú perquè no és una situació agradable».

Riera ha considerat que l'únic que pot fer el Govern és «respectar una decisió individual» i ha remarcat que l'objectiu de l'Executiu és «arribar a consensos i acords». «Les fórmules i maneres són asseure's a negociar les matèries que puguin generar distorsions d'opinió», ha dit.

Segons la seva opinió, el Govern sempre ha tingut «voluntat negociadora de consens i «des del principi» ha tingut «voluntat de parlar».

«La Conselleria sempre ha tingut la mà estesa per a negociar, la Conselleria s'ha assegut a les meses sectorials, amb l'Assemblea de Docents, amb els pares... ha visitat més de 70 centres, hi ha voluntat de negociació, apel·lem al sentit comú perquè si hi ha aquests esforços i voluntat negociadora per les dues parts s'ha de poder arribar a acords», ha sentenciat la portaveu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ca de bou, fa mes de 9 anys

Aquesta sra. portaveu està fent el ridícul fa temps. Per què no li posa el càrrec a disposició del president? Cada vegada que surt diu més dois. Dois que després algú ha de matitzar, corregir o desmentir. Deixi de fer el ridícul, hi sortirà guanyant.

Valoració:35menosmas
Per Xesc, fa mes de 9 anys

Recordem que una vaga de fam va dirigida a la consciència de totes les parts en conflicte; per tant, si hi ha immobilisme per part del PP davant la vaga de fam d'en Jaume Sastre, no n'hi hauria d'haver per part dels altres mestres i de la resta del nostre poble que, sense haver d'arribar al dejuni, almanco hauríem de reprendre immediatament, els qui són docents, la vaga laboral indefinida i, l'altra gent, les aportacions a la caixa de resistència. Les manifestacions estan bé; però, comparat amb el sacrifici que fa en Jaume, necessitam qualque cosa més -i més efectiva-. Si la consciència del PP no respon, estic segur que la nostra sí que ho pot fer i, probablement, s'aconseguiria l'objectiu proposat i, en conseqüència, es podria acabar la vaga de fam.


En Jaume Sastre representa, avui, el nostre poble conscient, perseguit i en perill de mort. No el deixarem tot sol perquè ens hi va la nostra supervivència amb dignitat.

Valoració:46menosmas
Per Covards, fa mes de 9 anys

Sentit comú del Govern, només han de parlar,
que ho és de difícil per gent que no en sap.
Cada cop veig més que estan sonats.
Els importa una merda la vida dels ciutedans.

Valoració:36menosmas
Per Josegorron, fa mes de 9 anys

El president de les illes Balears fa estonaque va decidir nomès representar els interesos d'una minoria i fer la pilota als seus "kefes" de Madrid...

Valoració:43menosmas
Per Mallorquins, alçau es cap, fa mes de 9 anys

Jaume Sastre, en vaga de fam des de fa 30 dies, demana a Bauzá diàleg amb el sector educatiu: només un totalitari, prepotent, un arrogant, l'ignoraria.

Suport a Jaume Sastre.Gràcies per lluitar per la dignitat d'aquest poble!

Explicam al món el que està passant!

Valoració:50menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente