algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

La salut de Sastre es ressent després de gairebé un mes en vaga de fam

Representants dels docents de l'IES Joan Ramis i Ramis de Maó visitaren Sastre a la Casa Llarga. | R.L.

El docent que fa prop d'un mes que està en vaga de fam per l'educació, Jaume Sastre, no afluixa en la seva convicció, malgrat que les últimes analítiques mèdiques ja constaten els efectes en el seu cos dels quasi trenta dies sense ingerir aliments.

Segons destaca el professor en l'últim escrit al seu bloc, els valors de la glucosa, el potassi i la transferrina ja estan per sota dels nivells mínims, i l'àcid úric s'ha disparat, ja que en aquests moments el seu cos crema proteïna muscular.

Tanmateix, tots aquests són efectes "normals" per algú que ha passat l'últim mes sense menjar, segons afirmen els facultatius que l'atenen.

En tot cas, Sastre confirma que continua cremant etapes d'aquesta acció, i informa que en la que es troba actualment s'ha alentit la reducció de pes pel que fa al ritme dels primers vint dies, amb uns 15 kg. perduts fins aquesta data.

Pel que fa a l'actitud fins ara immòbil de qui segons el docent ha de posar punt a aquesta situació -el president Bauzá-, Sastre considera que "no demana res de l'altre món".

Afirma que en un context en el qual hi ha un conflicte obert amb una vaga indefinida que no s'ha desconvocat, cal reprendre la negociació, en aquest cas, a una taula amb representants del Govern i dels comitès de vaga de l'Assemblea de Docents i dels sindicats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Ni foner ni molt menys forner, fa mes de 9 anys

Quina vergonya per Mallorca tenir una gent tan curta i maleducada com el foner i altres que es fiquen per aqui. Mallorca mai serà castellana, això teniu-ho per segur.

Valoració:-1menosmas
Per FONER, fa mes de 9 anys

MALLORCA... mai será catalana !!! Barco

Valoració:-4menosmas
Per //// Mallorquins //*//, fa mes de 9 anys

Davant la dictadura inculta i antimallorquina de'n Bauzá, sa generositat i valentia de pares, nins, professors i poble.

Explicam al món el que està passant! Internacionalitzam sa nostra lluita per la llengua, l'educació i es nostre país!

#HungerStrikerforCatalan

Les properes eleccions o feim fora a aquesta gentussa del Partido Pancastellanista PP o desapareixem com a poble.

Valoració:0menosmas
Per I doncs, fa mes de 9 anys

Ho sento dir, però aqueixa gent del Govern actual té una escala de valors diferent de la nostra i el fet de que una persona mori en una vaga de fam, encara els donarà una aureola de força perque als seus seguidors, els agrada que els seus liders siguin durs i cruels . Jo li demano al senyor Jaume Sastre, amb tot el meu respecte i admiració, que deixi la vaga de fam, que es posi bé i que continui la lluïta reivindicant, escrivint i manifestant-se al carrer. Ja falta poc per la victòria i el volem veure, celebrant amb tots nosaltres la caiguda del PP a les properes eleccións . Y gracies per tot el sacrifici i l´exemple que ens ha donat.

Valoració:0menosmas
Per @emmerdadet, fa mes de 9 anys

Té collons que parli de "fanàtics" un fanàtic espanyolista com n'emmerdadet, que curiosament no troba "fanàtic" s'immigrant madrileñufo que mos vol imposar es foraster per decret com es temps des primer borbó.

Valoració:-1menosmas
Per bernadet, fa mes de 9 anys

Em sabria greu que estigués així per mor d'una malaltia o un accident. Però està així perquè és un fanàtic que ha decidit adreçar la seva bogeria cap a ell mateix. De llàstima, gens ni mica. En voler, tot això s'acabaria. S'estima més seguir. Idò...

Valoració:-35menosmas
Per Que trist, fa mes de 9 anys

Queda palès que en Bauzà no és nomès mal gestor, també és mala persona.

Valoració:29menosmas
Per Sac de gemecs, fa mes de 9 anys

No cal que esperem res d'en Bauçà, no té categoria per ocupar el lloc que ocupa, el lloc que el poble li ha donat. Així que cada dia que passa perd un grapat de vots per a les properes. Se'n recordarà tota la vida, sí i si li arriba a passar res a Sastre, no li bastarà el món per córrer.

Valoració:20menosmas
Per QUE HO SÀPIGA EL MÓN!, fa mes de 9 anys

Això ho hem de denunciar a Amnistia Internacional, a la UNESCO, al Consell d'Europa i a totes les instàncies internacionals.
Si fos un professor espanyolista, tots els mitjans espanyols (i catalans per imitació i manca de criteri propi) en parlarien cada dia tot el dia.

Valoració:31menosmas
Per Cucala, fa mes de 9 anys

Quin PePero faria això per Mallorca? Cap ni un!

Valoració:18menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente