nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Bauzá parla "d'humilitat" després dels resultats de les Eleccions Europees

Bauzá durant la Junta d'aquest dimarts. | T.Ayuga

El president del PP de les Illes Balears i del Govern balear, José Ramón Bauzá, ha reconegut aquest dimarts, minuts abans de la celebració de la Junta Directiva Regional del partit que ha servit per fer una anàlisi dels resultats electorals europeus, que "tot i que hem guanyat les eleccions, hem de fer un treball intern amb molta humilitat i reflexió "perquè, ha dit,"hi ha una part del nostre electorat que s'ha quedat a casa i al qual hem de tornar-li la confiança".

Sobre això, el president ha posat èmfasi en la necessitat "d'acostar-nos més al nostre electorat i continuar treballant per complir amb els nostres compromisos". Així, Bauzá ha apostat per "seguir en la mateixa línia i explicar els bons fruits de la feina feta fins ara".

Quant a la possibilitat d'un canvi en les polítiques, el president ha rebutjat aquesta opció perquè "tenim un calendari definit des de principi de legislatura on ja sabíem que els dos primers anys serien complicats i que la situació ens obligaria a prendre mesures impopulars els resultats es veurien a curt i mig termini".

En aquest sentit, el president Bauzá ha apuntat que "avui hem tornat a conèixer les xifres de la desocupació que a Balears tornen a ser molt positives".

Així, ha recordat que "portem 19 mesos reduint les llistes de l'atur i 13 generant ocupació neta", cosa que "ens col·loca en dades de 2009". Per això, "hem de seguir treballant en aquesta direcció i no baixar el ritme, perquè sens dubte, anem pel bon camí".

Autonòmiques 2015
La Junta Directiva ha nomenat Antoni Gómez coordinador de la campanya autonòmica 2015 ja Mabel Cabrer coordinadora del programa electoral.

Reunió amb la vicepresidenta del Govern
Sobre la reunió que estava prevista per a aquesta setmana amb la vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría, per tancar la polèmica sobre les prospeccions en aigües de Balears, el president Bauzá ha apuntat que "tot i que havia de produir un d'aquests dies, de manera imprevista el rei va anunciar dilluns la seva abdicació i ara és possible que aquesta reunió es retardi".

Malgrat això i "independentment de quan es produeixi la trobada, sempre hem dit que estem en contra i que hem arribat aquí com a conseqüència d'uns permisos concedits pel PSOE".

Finalment, el president Bauzá s'ha mostrat contundent en afirmar que "igual que la gent sap que el PSOE ens va portar a la crisi i que serà el PP qui ens traurà, tots sabem que va ser el PSOE qui va autoritzar les prospeccions i que serà el PP el que les pararà"

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Somera Rossa, fa mes de 9 anys

Humilitat? No serà la seva, que no sap el què és ? Parla d'humilitat i acte seguin es dedica a alabar-se, com se menja això? També demana als seus apropar-se a la gent. I per què no comença de veritat a fer algua cosa que no sigui penjar sobrassades a una escala? I entre els de PP que l'escolten, no n'hi haurà cap que li digui que si han perdut tots els vots que han perdut ha estat gràcies a ell?

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente