nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Diàleg a la força

La primera trobada amb una docents que ha tingut Bauzá en els últims dotze dies. | Twitter: @sonboira

El president del Govern de les Illes Balears, José Ramón Bauzá, ja no pot volar ni caminar tranquil. Després de tres anys d'un mandat en què la comunitat educativa no ha aconseguit que el cap de l'executiu acceptés asseure's a parlar del conflicte educatiu amb els docents, Bauzá ha estat 'assaltat' de forma fortuïta en els dotze últims dies per tres membres de la comunitat educativa.

Atzar o destí, la primera trobada amb una camiseta verda es produí el passat 23 de maig quan baixà de l'avió que el conduí fins a Maó per assistir a la coronació pontifícia de Maria Auxiliadora com a patrona principal de Ciutadella. La segona 'trobada', amb un dels portaveus de l'Assemblea, Guillem Barceló, del passat dissabte també es produí a l'aeroport menorquí i l'intercanvi d'impressions es perllongà uns 15 minuts.

El tercer cara a cara es produí aquest dimarts durant el ple del Parlament quan el secretari general de l'STEI-i, Biel Caldentey, tingué als passadissos de la cambra un intercanvi d'impressions amb el popular.

Malgrat totes aquestes trobades la més esperada i que per ara no s'ha produït és el cara a cara de Bauzá i Jaume Sastre que avui arriba al seu 28è dia de dejuni.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per //// Mallorquins //*//, fa mes de 9 anys

Retallen en Sanitat, en Educació... ens volen ignorants per seguir robant i expoliant les Illes Balears, ens tracten com a una colònia i no serveixen al Poble Mallorquí sinó els interessos de Madrid.

Tots els que divideixen el nostre idioma en mil llengües, són els mateixos que a la seva vida diària només fan ús del castellà "para asi entendernos todos". Rebaixant el nostre idioma a 4 dites, rondalles i per xerrar a casa...la resta, en castellà millor.

Les properes eleccions o feim fora a aquesta gentussa del PP o desapareixem com a poble.

Valoració:10menosmas
Per Joselito Ramoncín, fa mes de 9 anys

Nádie me quiere en Mallorca.
Jodidos polacos mallorcos!

Valoració:-2menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 9 anys

Sr. BauSSa no te presencia, no te carisma, com a molt de tereseta de Madriz = "un cromo".
Nomès te decisiò per lo que va contra la natura, la terra i la llengua, i perque reb ordres de allà hon hi ha n'Aznar i la seva tropa. El "CIRCO PCPFAES.
Salut per els que vos donen canya.

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente