cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
24°

Revolta Global: «El rei se’n va: que se’n vagin tots»

El col·lectiu Revolta Global – Esquerra Anticapitalista considera que el relleu al capdavant de la Casa Reial espanyola és un pur tràmit per a mantenir l'status quo de les últimes dècades a l'Estat espanyol, i consideren que tant Joan Carles com Felip representen el mateix: "el règim de la corrupció, de la misèria, de la manca de democràcia".

Per aquest sector, amb el primer se'n va el règim del 78, el règim de la "monarquia corrupta", que ara intenta reciclar-se, "col·locant al cap de l’Estat un rei més jove, amb menys llast".

"Les eleccions del 25M han obert una escletxa que la casta intenta tancar. La por ha canviat de bàndol, però només opten pels canvis cosmètics. És a nosaltres a qui ens correspon construir la democràcia des de baix. Per això els hem de fer fora", avisa l'organització.

Segons aquest sector, el règim mostra feblesa, i és al poble a qui li pertoca mostrar fortalesa. "Joan Carles ha estat amic d’empresaris, serf dels poderosos, encobridor de conspiradors, defensor d’una constitució que garantia els beneficis d’uns pocs a costa de la majoria. Felip tracta de continuar aquest llegat en un moment difícil per als que han governat tants d’anys. És el moment de passar a l’ofensiva", consideren.

En aquest sentit, realitzen una crida a tota la ciutadania a sortir als carrers i a "assolir la democràcia". "Ells no se n’aniran si no els fem fora i prenem el comandament. Als carrers, a les places, a ocupar tots els racons! Ni Joan Carles ni Felip, República i autodeterminació dels pobles!", conclouen.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per una de per aqui, fa mes de 9 anys

Autodeterminació! I llavors, cadascú disn l'estat que vulgui, república!

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente