cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.32°
19°

Es Tallant: «Ens tallaran les pancartes, però no ens tallaran les idees»

El col·lectiu Es Tallant de l'Arenal ha respost amb perplexitat a l'atac sofert per una pancarta en suport a la vaga de fam per l'ensenyament, que duu a terme Jaume Sastre, i que ahir horabaixa començà a trasbalsar les xarxes, pel fet que un membre de les Noves Generacions (NNGG) del Partit Popular qualificàs de basura l'esmentat símbol reivindicatiu, en una piulada a Twitter on es veia la pancarta caient a terra.

Un dia després de la desplegada, la mostra de suport fou boicotejada, en un acte que aquesta associació rebutja i qualifica d'"irrespectuós" amb Sastre, qui ja fa dotze dies que no ingereix aliments, per reclamar que el Govern dialogui. Poc després, la tela verda amb el missatge 'Força Jaume' ja tornava a ser a dalt de tot del pont del Torrent dels Jueus. Sobre el polèmic fet els activistes afirmen: «ens podran tallar les pancartes, però en cap cas no ens tallaran les idees».

Segons Es Tallant, aquest jove no és un qualsevol, perquè exerceix de vocal de les NNGG a Palma i també té un càrrec en la junta directiva de l'associació Estudiantes Libres de Baleares (ELB).

"Postures com aquestes són el contrari d'un clima de pau i respecte i, per tant, de democràcia, on les distintes opinions haurien de poder ésser expressades lliurement. És per això mateix que confiam que les NNGG i l'associació ELB expressin el seu malestar i rebuig cap al posicionament radical per part d'un dels seus membres", reclamen des d'aquest sector.

Finalment, afegeixen que després de les diverses declaracions de membres del Govern dient que "respecten" la postura de Sastre, "seria del tot incoherent que les seves joventuts adoptassin un posicionament totalment contrari", i per això confien que aquest cas hagi estat un fet aïllat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Arnau Sorell, fa mes de 9 anys

Jo necesit que qualcú m'expliqui lo que ha passat.
A part des calificatiu que ha empleat aquest al.lot, que ès desafortunat, no se a que ve tot aquest ranou.
Voleu dir que si jo pas per es Pont des Jueus, i veig aquest lletrero, i me moletesta ( que ho fa), no el puc llevar??.
I per un altre banda ets que ho han penjat no ho han fet de forma anònima, i que jo sapiga, aquestes coses no se poden penjar a puestos públics, perquè si tothom fes lo que volgés, això seria un desatre.
En es mue temps, que ja no som cap nin, tot això se feia en més discrecció, tant es qui feia sa "pintada" com es qui la borrava, i ara tan uns com ets altres encara hen fan befa.

Valoració:-11menosmas
Per Aigo, fa mes de 9 anys

El Pp només sap retallar, són tan primaris.

Valoració:7menosmas
Per FORÇA JAUME!, fa mes de 9 anys

Els feixistarros espanyols estan histèrics de veure que els mallorquins resistim ferms com un llaüt dins el temporal.
Com diuen en el seu idioma: LADRAN? LUEGO CABALGAMOS!
FORÇA JAUME!
VISCA MALLORCA INDEPENDENT!

Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente