algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
14°

Cañete: "Debatre amb una dona és complicat perquè mostrar superioritat intel·lectual sembla masclista"

Cptura de pantalla d el vídeo.

El candidat del PP a les Eleccions Europees, Miguel Arias Cañete, ha afirmat aquest divendres que un debat polític entre un home i una dona és «molt complicat» perquè si l'home demostra «superioritat intel·lectual o la que sigui» dóna una impressió «masclista» davant una «dona indefensa».

En una entrevista a Antena 3 recollida per Europa Press, Arias Cañete ha dit ser conscient que la seva contrincant en el debat electoral de dijous, Elena Valenciano, no és una dona indefensa, sinó una «política professional», però considera que aquesta és la percepció. « Si debat amb el senyor Rubalcaba ens podem dir totes les barbaritats, però amb una dona s'interpreta d'una altra manera» , ha dit. Per la seva banda, la candidata socialista li ha preguntat des Twitter si cal deixar a les dones fora dels debats?

L'exministre està convençut que va guanyar el debat, ha dit saber «perfectament» el que va fer bé i malament, i creu que ha «aprovat» aquesta prova, encara que potser «no amb un deu». A més, ha estat d'acord amb alguns analistes que durant el cara a cara no va ser ell mateix.

«Amb totes les provocacions de la senyora Valenciano, tota la demagògia i apel·lacions al populisme , amb totes les mitges veritats i mentides, si sóc jo mateix em temo. Entraria a matar», s'ha justificat, i tot seguit ha fet la seva anàlisi sobre com es percep un debat entre un home i una dona. «Prefereixo fer-ho de la manera que ho he fet», ha insistit després.

«Sóc molt espontani i dic sempre el que penso i de vegades no sóc políticament correcte», ha dit després, assegurant que en moltes ocasions fa un «exercici de contenció» gairebé «fins al límit»

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per I doncs, fa mes de 9 anys

Tampoc voldrà demostrar superioritat intelectual davant na Merkel ni davant na Lagarde tot i perque fa masclista davant qualsevol ordre de retallades els dirà a totes: Javol maine Frau o oui i madame, oui, ja, oui, ja, oui, ja yessssss mersss!

Valoració:1menosmas
Per Pixar fora de test, fa mes de 9 anys

Que s´ho faci mirar i vagi al psiquiatra. Té complex de superioritat i es pensa que guanya sempre, sobretot si s´oposa a una dona.
La seva mare no li informà si la seva només servia per pixar?

Valoració:4menosmas
Per Albert, fa mes de 9 anys

És tan "intel.ligent" què no accepta la derrota. Com no hem de petir? governats per aquest tipus de gent!

Valoració:4menosmas
Per Ha perdut la meitat de vots!, fa mes de 9 anys

Dones!

Preneu nota i no voteu masclistes. Hi ha altres opcions.
Pel que es veu, aquest Sr. posa la intel·ligència als collons. És l´únic que té?
Per què suposa que demostra superioritat intel·lectual?

I els moviments feministes callen?

Valoració:3menosmas
Per I doncs, fa mes de 9 anys

Me pensava que aquest home tenia una vis còmica, però ara veig que és curt de gambals.

Valoració:3menosmas
Per Ca de bou, fa mes de 9 anys

Si el que volia era guanyar vots, es va equivocar de mig a mig. N'haurà perdut un munt. I el més trist de tot serà que ho degué dir per fer una gràcia, per tirar-li una floreta a la Valenciano. O sigui, un curt. que no sap midar l'abast de les seves paraules.

Valoració:4menosmas
Per Fan, fa mes de 9 anys

Dons será el que ell digui, peró un poc més i li diuen Coñete.

Valoració:6menosmas
Per jomateix, fa mes de 9 anys

Aixo pasa per menjar iogurs caducats¡¡¡¡¡¡ Realment era concient del que deia??? per l'amor de deu, no o vaig veure, pero devia esser com el CLUB DE LA COMEDIA.

Valoració:5menosmas
Per Vius, fa mes de 9 anys

Al.lots, precaució menjant danones caducats.

Valoració:6menosmas
Per Ni que s´hi esforci, fa mes de 9 anys

Que no es preocupi per això. Segur que ell no podrà demostrar mai superioridad intel·lectual.

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente