cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 11.13°
10°

Bauzá farà de ponent sobre temes laborals a una reunió del Comitè de les Regions a Brussel·les

El president Bauzá, a una anterior trobada del Comitè de les Regions. | ULTIMA HORA

El president del Govern, José Ramón Bauzá, serà aquest divendres a Brussel·les, on participarà a una reunió de la Comissió de Política Econòmica i Social (ECOS) del Comitè de les Regions. Ho farà com ponent d'un projecte de Dictamen sobre la Proposta de Reglament relatiu a una xarxa europea de serveis d'ocupació, a l'accés dels treballadors als serveis de mobilitat i a la major integració dels mercats de treball.

Així, Bauzá defensarà la postura de totes les regions de la Unió Europea respecte a aquest Reglament, que té com objectiu fonamental millorar l'accés dels treballadors als serveis de suport a la mobilitat laboral i facilitar l'exercici del dret dels ciutadans a la lliure circulació dins de la UE.

Es pot recordar que la Comissió ECOS és la responsable de coordinar els treballs del Comitè de les Regions sobre ocupació, protecció social, igualtat d'oportunitats, mercat únic, política empresarial, innovació i política econòmica i monetària, segons ha informat el Govern en un comunicat.

Les opinions discutides i aprovades en la Comissió ECOS són la base de la posició del Comitè en la política econòmica i social, a través de la qual es tracta d'influir en l'agenda legislativa de la Unió Europea per a garantir que els reptes als quals s'enfronten les regions siguin tinguts en compte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Antelm, fa mes de 9 anys

........Que riurem !!!!!

Valoració:0menosmas
Per Ca de bou, fa mes de 9 anys

No cal que s'hi esforci. No pot parlar de res. És un analfabet funcional. Per què no els parla d'educació, ja que hi és?

Valoració:3menosmas
Per Tomeu, fa mes de 9 anys

I que ha d'anar a dir ? un que no ha fet feina mai.
També podria parlar de la crisis, la dels altres, que a ell i als "secuaces" bé que les va.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente