muy nuboso
  • Màx: 18.11°
  • Mín: 13.93°
17°

Bauzá aposta per controlar «entre tots» els comentaris a les xarxes socials

4674
Imatge d'arxiu de Bauzá participant al programa 'Herrera en la Onda' d'Onda Cero. | Laura Pons Bedoya.

El president del Govern, José Ramón Bauzá, ha estat entrevistat aquest matí a Onda Cero i allà ha considerat «tremends» alguns comentaris que s'estan veient durant els últims dies a les xarxes socials. Per això ha advocat per «controlar, entre tots, una situació que no beneficia a ningú, sinó que ens perjudica a tots».

«Hem de controlar entre tots alguns comentaris a les xarxes socials», ha apuntat Bauzá enl ser preguntat pel «clima d'agressivitat» d'alguns comentaris que han aparegut en les xarxes socials, arran de la mort de la presidenta de la Diputació de Lleó, Isabel Carrasco.

El president de l'Executiu ha lamentat «aquest ambient d'agressivitat que s'ha creat contra qui ens dedicam a la política», i per això s'ha mostrat partidari de «controlar entre tots aquesta espiral de greuges que no beneficia a ningú».

Finalment, Bauzá ha explicat que en el seu partit «han parlat en aquestes últimes hores sobre aquest ambient d'agressivitat que hi ha aquests dies», en els quals «sembla que pràcticament que tot estigui tolerat», ha lamentat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Nolis, fa mes de 9 anys

Amb això, juntament amb la llei de símbols, ja es veu ben clar el que vol: que no hi hagi llibertat d'expressió.

Valoració:5menosmas
Per NOU FRACÀS D'EN TALIBAUZÁN, fa mes de 9 anys

El madrileny estirat talibauzán està histèric amb les xarxes socials perquè no les pot controlar amb decrets lleis ni amb amenaces d'expedients ni amb lleis ni amb multes.
Per això avui, empès per la desesperació i la ràbia de veure el nou fracàs de la targeta azul, li ha escapat a Onda Cero que li agradaria poder "controlar" les xarxes socials.
Les xarxes socials suposen la democratització real de la comunicació i de la informació. I això cou molt a un ultra espanyolista fanàtic intolerant i posseït per l'odi a una llengua ben viva per molt que la desitgi morta.

Valoració:4menosmas
Per marbosch, fa mes de 9 anys

No caldria controlar les xarxes socials, perquè no li correspon.
Però si li correspon a ell, i a la presidenta del parlament, controlar que els parlamentaris facin la seva feina i en temps de sessions HAN DE PROHIBIR l'ús dels mòbils perquè en aquells moments fan feina per a nosaltres i tots sabem que a la feina no et deixen jugar/parlar/twittejar/... amb el mòbil.
Ja està bé que SEMPRE que donen alguna imatge del parlament veien la gent enganxada amb el mòbil i sense atendre: no els elegiren per això.

Valoració:4menosmas
Per MAVT, fa mes de 9 anys

També controlarà els constants comentaris incendiaris a twitter de n'Aguiló, en Camps, el Jorge Campos del CIRCO BÂLËÀ??

Valoració:9menosmas
Per Pobleret, fa mes de 9 anys

LO SEU : tot allò que sigui retallar. Sous, prestacions, opinions, llengua, llibertat.
LO SEU : caça de bruixes, inquisició, persecució.
Això mai serà LO NOSTRO.
Sr Bauzá, la gent no cel.lebra cap crim exacable com ho son tots. La gent , molts d'ells sense feina, sense futur , amb sou miserable, sense poder accedir a la vivenda esta indignada amb els dotze sous d'un polític.
Tant dificil d'entendre és això? que hauriem de fer? exigir que en cobrassin 20 de sous?

Valoració:7menosmas
Per Comare, fa mes de 9 anys

És una pena que el Sr. Bauçá no fagi esment a la passa d´embarassos de ip´s que hi ha actualment. O d´aixó presumeixen alguns.

Valoració:1menosmas
Per Eloisa, fa mes de 9 anys

Aquest Senyor no està per dónar lliçons! Ell i els seus del PP, són els primers què han de donar exemple essent honests de paraula, obra, acció i omissió! si fos així tots hi sortiriem guanyant, en cas contrari estam arreglats!

Valoració:13menosmas
Per CONTROLA TU!, fa mes de 9 anys

I si controlassis tu es teu odi contra sa nostra llengua?

Valoració:17menosmas
Per Tomeu, fa mes de 9 anys

"Hem de controlar entre tots" ?. Si totes, totes les agressions que circulen per la xarxa son obres de peperos. Que un fa un comentari contra un decret, ja es insultat. Qu un argumenta qualsevol opinió, ja és un traidor. Si acabaran la legislatura i encara parlaran de l'herència rebuda. Ja fa rialles. Només un grup es dedica a fer apologia de la violència, de l'insult, de imposar ...
I aquets tots tenen un parell de parells de sous i sabem qui son.

Valoració:13menosmas
Per Pitoniso, fa mes de 9 anys

Albiram, qual sol naixent, un nou decret a l´horitzó.

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente