algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 19°
22°

El Pi considera que la reforma electoral de Bauzá ataca el pluralisme polític

4519

El Pi assegurà que el Parlament Balear “no es pot reduir” perquè fer-ho “és minvar la representativitat del poble”.

Arxiu

Proposta per les Illes (El Pi) considera que la reforma electoral engegada pel PP “va contra el pluralisme” i assegura que, si es vol reduir despesa, es poden retallar càrrecs de confiança i assessors. La direcció del partit criticà divendres passat, durant la presentació del comitè local de Sant Joan, la proposta de reforma reivindicant “la bona política” i el manteniment del nombre de diputats del Parlament Balear.

Antoni Pastor, vicepresident de la formació, assegurà que la Cambra “no es pot reduir” perquè fer-ho “és minvar la representativitat del poble”. "El president Bauzá només cerca l'enfrontament diari amb tots els sectors: el conflicte amb els comerciants, amb els docents, amb el sector sanitari, etc.", assegurà el diputat manacorí. "Els mallorquins som gent tranquil·la, no som de brega, som dialogants i ens agrada arribar a acords", va concloure.

En aquest sentit, Josep Melià, vicepresident de la formació, insistí que cal reivindicar la “bona política” i que això només es pot fer amb una “representació plural”. "L'intent de reforma del Govern no va encaminat a reduir despeses; hi ha moltes altres maneres de fer-ho com eliminar càrrecs de confiança i assessors”, afirmà. “El que se cerca és acabar amb el pluralisme”, afegí el vicepresident.

Finalment, Joan Font, president d'El Pi, instà a tothom que se senti decebut per la reforma electoral i les polítiques del PP que s'adhereixi a la seva formació. “Cercarem un finançament just per a Balears, un pacte que acabi amb el greuge de la insularitat. Fa 30 anys que ens maltracten i ja està bé", va concloure.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.