algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Els militants del PP podran utilitzar la Targeta Blava a 700 punts de venda

Álvaro Gijón -esquerra- defensà al ple que la direcció nacional del partit avala els descomptes a afiliats al PP balear. | Pere Bota.

Els militants del PP podran utilitzar la Targeta Blava, amb la qual se'ls aplicaran descomptes, en uns 700 punts de venda; després que unes 300 empreses s'hagin adherit a aquesta iniciativa dels populars.

La Targeta Blava encara no està en marxa, però fonts del PP manifesten que els militants podran utilitzar-la pròximament. Els partits de l'oposició rebutgen aquest sistema de descomptes i ahir es va abordar en el ple de l'Ajuntament de Palma una proposta similar a la presentada també per Més en el Parlament.

El portaveu dels ecosoberanistes a Cort, Antoni Verger argumentà que «es podria interpretar com una donació indirecta al PP», pel que va demanar als populars que no la posin en funcionament. «No veuen que això és una autèntica aberració, que és una qüestió inacceptable».

Verger va manifestar que algunes empreses es poden veure forçades a participar en aquest projecte per a «obtenir favors del PP» perquè «el PP és el partit del poder en aquesta Comunitat».

El socialista Andreu Alcover va afegir que si s'incrementen els afiliats serà «una manera indirecta de finançar el PP». A més, va subratllar que el PP no l'aplica en d'altres comunitats «perquè és il·legal» i «si no, és un escàndol».

El secretari general del PP de Palma, Álvaro Gijón, va respondre que s'han assessorat a nivell nacional i els han confirmat que poden engegar-ho; a més, destacà que els sindicats i col·legis professionals també ho fan. No obstant això, Gijón va instar l'oposició a dur aquest assumpte a la Fiscalia si en dubten. El secretari general del PP de Palma va assegurar que cap empresa que participi en la Targeta Blava té cap contracte amb Cort, encara que va precisar que podria tenir-los.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Goriet, fa mes de 9 anys

Si sols no tenen el coratge de publicar la llista de comerços, és que la cosa fa una pudor que toma d'esquena.

Valoració:3menosmas
Per QUE PUBLIQUIN SA LLISTA, fa mes de 9 anys

Volem la llista d'empreses botifleres PER SABER ON NO HEM D'ANAR A COMPRAR SOTA CAP CONCEPTE!

Valoració:12menosmas
Per Tornam a sa dictadura, fa mes de 9 anys

com la España Franquista on amb es carnet Blau de Falange et donaven un estanc o una plaça de funcionari... Contra sa dictadura de Castella independència Illes Balears!

Valoració:13menosmas
Per una de per aqui, fa mes de 9 anys

Exacte, que es denuncïi... això fa pudor a finançament encobert d'un partit, de favoritismes al partit... de moltes coses. Les associacions poden tenir descomptes? Si. Però en concret per aquest tipus concret d'associació anomenada partit polític, no fa pudor a més corrupció?

Valoració:10menosmas
Per albardo kikon, fa mes de 9 anys

y si no me hasen es descuento, ses diré.....
USTEDES NO SABEN CON QUIEN ESTAN HABLANDO!!!!!!!

Valoració:4menosmas
Per kan, fa mes de 9 anys

Sembla que iberostar és una de les cadenes de la llista. Podeu començar a contactar amb ells per donar-lis a conèixer la vostra opinió.

També comenten que hi ha cadenes de benzineres. Es tractarà d'averiguar-ho.

Valoració:9menosmas
Per Treieu-vos la pols, fa mes de 9 anys

Però l´oposició no hi fa res?
No podria informar on NO hem d´anar a comprar, almenys?
I si això no és legal, per què no ho denuncia?

Valoració:16menosmas
Per jrbs, fa mes de 10 anys

No perque sigui del PP, sinó perque és una mesura digna de una secta

Valoració:22menosmas
Per aparici, fa mes de 10 anys

Boicot a n'aquest fatxorum repugnant!

Valoració:36menosmas
Per Cucut, fa mes de 10 anys

Al portal dels establiments i comerços"PePebenefactors", hi figurarà un rètol dient:

"Los clientes procedentes del PP gozarán de un sustancioso descuento si se presentan con el carnet acreditativo en la boca".
Quina mala bava!
Talment com feien "Els Grisos" amb els manifestants!

Valoració:23menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente