cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
12°

El PSIB demanarà explicacions per la pujada de preus del transport públic

4366
Els socialistes recorden que Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) va aplicar un increment de l'1,4% de la tarifa del tren i metro, mentre que als usuaris també els surten més cares algunes línies de bus. | Arxiu

L'agrupació del PSIB-PSOE de Mallorca han criticat la pujada de preus “injustificada” que ha patit darrerament el transport públic de l'Illa. La setmana passada, segons recorden, Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) va aplicar un increment de l'1,4% de la tarifa del tren i metro, mentre que als usuaris també els surten més cares algunes línies de bus.

Silvia Cano, secretària general dels socialistes mallorquins, ha denunciat que “els ciutadans i ciutadanes estan pagant un preu desorbitat per un servei que sovint deixa molt per desitjar”. En concret, la socialista es refereix als “retards del servei de tren” o “la manca de places i freqüències d'algunes línies de bus”.

El grup parlamentari socialista, en aquest sentit, adreçarà 4 preguntes al conseller Biel Company sobre aquesta pujada de tarifes i en demanarà una revisió. Cano considera que “l'elevat preu del transport públic de Mallorca no fa més que dificultar el seu ús i allunyar-nos d'un model útil i sostenible”.

Cano, a més a més, avança que els socialistes duran a terme “distintes accions” per evitar que es repeteixi “la brutal reducció d'horaris” de l'estiu passat, durant l'època de major afluència turística. “Demanarem un augment de freqüències sobretot a les zones turístiques i costaneres per evitar que tant turistes com residents es tornin a quedar sense transport públic per la falta de places”, conclou.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.